Vaslui: Profesor cercetat pentru purtare abuzivă după ce ar fi lovit un elev

Vaslui: Profesor cercetat pentru purtare abuzivă după ce ar fi lovit un elev

Un profesor de la o şcoală din municipiul Huşi este acuzat de purtare abuzivă şi cercetat de poliţişti după ce ar fi lovit un elev în vârstă de 14 ani, în incinta unei unităţi şcolare din municipiul Huşi.

"La data de 7 octombrie, ora 10,00, Poliţia Municipiului Huşi fost sesizată cu privire la faptul că un elev ar fi fost lovit de un cadru didactic. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în data de 6 octombrie, elevul în vârstă de 14 ani ar fi fost lovit cu pumnul în zona capului de un cadru didactic, în vârstă de 48 de ani. Evenimentul s-ar fi petrecut în incinta unei unităţii de învăţământ din municipiul Huşi, judeţul Vaslui, în timpul pauzei dintre cursuri. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Conducerea unităţii şcolare a demarat verificări în cazul cadrului didactic, urmând să stabilească măsurile legale.

Copilul agresat a învăţat până acum în străinătate, iar de la începutul acestui an şcolar a revenit în ţară, fiind înmatriculat în clasa a VII-a la Şcoala "Anastasie Panu" din municipiul Huşi. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina