Vaslui: PSD, câștigător în județ, potrivit numărătorii paralele a social-democraților

Vaslui: PSD, câștigător în județ, potrivit numărătorii paralele a social-democraților

PSD a obținut peste 58 la sută dintre voturile valabil exprimate, potrivit numărătorii paralele a partidului în aproximativ jumătate dintre secțiile de votare din județ.

Președintele în funcție al Consiliului Județean Vaslui și liderul Organizației Județene a PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, pentru AGERPRES, că rezultatul este unul mulțumitor.

'Vasluienii au arătat încă o dată că știu cum să voteze. Le mulțumim pentru încredere și pentru consecvență. La aceste alegeri s-a înregistrat o prezență mai slabă la vot la nivelul județului Vaslui, dar nu este o diferență foarte mare față de anii anteriori. Județul este unul oarecum atipic din acest punct de vedere, mai ales că mulți cetățeni sunt plecați să muncească în străinătate', a declarat Dumitru Buzatu.

În județul Vaslui, prezența la vot a fost de 40,05%.

AGERPRES /(AS — autor: Loredana Ciobanu, editor: Elena Stanciu, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale