Vaslui: Schimbări la nivelul conducerii IPJ, după mai multe infectări cu noul coronavirus în rândul angajaţilor

Vaslui: Schimbări la nivelul conducerii IPJ, după mai multe infectări cu noul coronavirus în rândul angajaţilor

Comisarul-şef Ion Matei, adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, a preluat comanda instituţiei, după ce şeful inspectoratului, Doru Gabriel Panţiru, s-ar afla în izolare deoarece a fost contact al unor cadre confirmate cu noul coronavirus.

Totodată, în locul adjunctului Petru Maximiuc, cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce s-a prezentat la serviciu deşi soţia lui fusese depistată pozitiv cu SARS-CoV-2, a fost numit şeful SICE Vaslui, Robert Donose.

"La comanda IPJ Vaslui se află domnul adjunct comisar-şef Ion Matei, care coordonează activitatea la nivelul instituţiei. În cursul zilei de joi, prin dispoziţia Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost împuternicit ca adjunct domnul comisar-şef Robert Donose", a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Loredana Stavăr.

La nivelul IPJ Vaslui au fost confirmaţi cu noul coronavirus şase angajaţi. Surse din cadrul instituţiei susţin că şeful IPJ ar urma să fie schimbat din funcţie, din cauza gestionării defectuoase a situaţiei în contextul pandemiei de COVID-19. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...