Vaslui: Tânărul acuzat că a ucis o adolescentă de 14 ani, arestat preventiv

Vaslui: Tânărul acuzat că a ucis o adolescentă de 14 ani, arestat preventiv

Un tânăr din comuna vasluiană Ivănești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a fost acuzat că a ucis o adolescentă de 14 ani.

Bărbatul fusese reținut în cursul zilei de sâmbătă, după ce recunoscut în fața anchetatorilor faptul că a ștrangulat victima și apoi a aruncat-o într-un șanț.

Adolescenta, în vârstă de 14 ani, din comuna vasluiană Gherghești, care a dispărut de acasă pe data de 3 mai, fusese împreună cu mama sa în vizită la familia agresorului, în comuna Ivănești. Femeia și-ar fi dus fata la familia băiatului pentru ca cei doi să se cunoască mai bine, în vederea unei eventuale căsătorii, și a rămas peste noapte în casa agresorului. A doua zi dimineață femeia a aflat că fiica sa plecase înapoi spre casă, dar când a ajuns la domiciliu nu a găsit-o. După ce familia a căutat fata pe parcursul zilei de 4 mai, dar fără rezultat, seara a anunțat la poliție dispariția.

''Minora de 14 ani din comuna Gherghești a fost găsită decedată pe raza comunei Ivănești. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui'', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, Iulian Petre.

Zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, dar și localnici din zonă au căutat-o vineri și sâmbătă pe fată. Tânăra a fost găsită decedată pe drumul de întoarcere spre casă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…