Vela i-a dat peste rât lui Arafat în direct! Sclavul PSD întărește din piele și nu are onoare să demisioneze!

Vela i-a dat peste rât lui Arafat în direct! Sclavul PSD întărește din piele și nu are onoare să demisioneze!

Vela i-a dat peste rât lui Arafat în direct! Sclavul PSD întărește din piele și nu are onoare să demisioneze!

Marcel Vela, atacuri dure la Raed Arafat în timpul videoconferinței cu prefecții: ”Nu, nu vă permit să continuați. Ce ați făcut timp de 20 de ani? Nu-mi răspundeți, că știu ce ați făcut. De ce nu ați angajat piloți SMURD?”

În timpul videoconferinței cu prefecții pe care a organizat-o în ultima zi din an, ministrul de Interne Marcel Vela l-a atacat dur pe secretarul de stat Raed Arafat, în prezența acestuia, pornind de la cazul unui copil din provincie care a avut nevoie de transportul aerian nocturn al SMURD, însă acesta nu a fost posibil.

Vela a început dialogul cu Arafat întrebându-l de ce elicopterele SMURD nu se pot deplasa și în timpul nopții, cu excepția celor din Târgu Mureș și București. Secretarul de stat a răspuns că nu există suficient personal de zbor, după ce, inițial, Vela nu l-a lăsat să intervină peste întrebările pe care ministrul le lansa în rafală.

”Dacă îmi permiteți…”, a fost prima replică a lui Arafat, întreruptă tăios de Vela care voia să își termine ideea: ”Nu vă permit!”.

„Un copil putea să moară din organizări de acest gen, subiective. Mor oameni în România din cauza asta. Ce-ați făcut timp de 20 de ani?”, a continuat retoric Vela, care l-a blocat din nou pe Arafat, în momentul în care acesta a încercat să răspundă:

”Nu, nu-mi răspundeți, că știu ce ați făcut”, a spus ministrul.

Raed Arafat a invocat faptul că nu există suficienți piloți care să poată pilota elicopterele SMURD:

”Și ce așteptați? Angajați piloți. Spuneți de ce aveți nevoie și faceți”, i-a replica Marcel Vela.

Secretarul de stat a continuat spunând că piloții care pot fi angajați pe SMURD au nevoie de cel puțin 1000 de ore de zbor pentru a comanda navele.

„Și în câți ani acumulează un pilot 1000 de ore? (…) În 4 ani? De când conduceți SMURD, domnule Arafat? De mai mult de patru ani, nu? De ce nu ați format piloți în tot acest timp? Acum 8 ani, acum 12 ani?”, i-a replicat Marcel Vela.

”Pentru că nu depinde de mine. Nu a depins numai de mine. Când a existat buget și am putut, am angajat piloți”, a replicat sec Raed Arafat.

”A, asta e altceva. Spuneți așa, că n-a existat sprijin”, a închis discuția ministrul de Interne.

 
 
 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA