Vela: Rugăminţile noastre au fost aplicate exemplar; mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special

Vela: Rugăminţile noastre au fost aplicate exemplar; mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a mulţumit luni, într-un mesaj pe Facebook, celor care i-au transmis urări de Paşte, dar şi oamenilor care au respectat deciziile autorităţilor în contextul restricţiilor legate de noul coronavirus.

"Mesajele şi urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paşte atât de diferit. Am simţit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forţă şi energie pentru acţiunile viitoare. Vă mulţumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalaţi anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneţi mereu deschişi dialogului", spune Marcel Vela într-un mesaj postat pe Facebook.

Ministrul de Interne adaugă că deciziile autorităţilor au fost aplicate "în mod exemplar", cum nu s-au aşteptat cei care "doreau să speculeze negativ" acest moment.

"De asemenea, nu pot rămâne indiferent în faţa eforturilor dumneavoastră. Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar, cum poate nu s-au aşteptat cei care îşi doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect şi patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă şi vă spun din suflet mulţumesc!
Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost şi suntem o mare echipă care luptă pentru acelaşi scop, iar dumneavoastră aţi înţeles acest mesaj întru totul", declară Vela.

Ministrul de Interne a precizat că va anunţa marţi o acţiune specială pentru a rămâne în dialog cu cetăţenii.

"Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii faţă de cetăţeni şi faţă de România. Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici şi pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunţa o acţiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent", afirmă Vela. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

3 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

4 Slugile lui Dan Voiculescu, plantate pe listele PSD pentru alegerile parlamentare

5 Elliott Broidy, omul care l-a dus pe Dragnea la Trump, a pledat vinovat pentru acuzația de lobby ilegal în fav…