„Venea cretinul acasă de la crâșmă și o bătea pe mama cu furtunul”/Dezvăluirile dureroase ale unei vedete de la Kiss FM

„Venea cretinul acasă de la crâșmă și o bătea pe mama cu furtunul”/Dezvăluirile dureroase ale unei vedete de la Kiss FM

"Am să vă povestesc niște chestii despre mama, fiindcă a trecut perioada 1-8 martie când ne prefacem că ne pasă de femei", și-a început confesiunea Corina Băcanu.

Corina Băcanu, care s-a remarcat în social media cu postările ei extrem de amuzante, a povestit de data aceasta traumele care i-au marcat copilăria.

Corina, care face parte acum din echipa matinalului Kiss FM, a asistat la momente terifiante. Bunicul ei obișnuia să o snopească în bătaie pe mama Corinei, care în cele din urmă a fugit la o mănăstire pentru a-și vindeca rănile.

"Mama mea a fost bătută sistematic, în copilărie, în fiecare zi de tatăl ei, bunicul meu. Venea cretinul acasă, era probabil supărat că nu reușise să agațe ceva la crâșmă, răsturna masa și se apuca să le lovească pe mama, pe sora ei și pe bunica mea cu sucitorul sau cu diverse linguri. Apoi iarna le scotea în curte, le uda și le bătea cu furtunul.

Își stingea țigările pe degetele lor, le lovea în public, la masă cu tovarășii lui din armată, ca să le arate cine e șeful în casă. Arunca după ele cu fierul de călcat încins, se amuza să le stropească cu cerneală dacă își luau îmbrăcăminte nouă iar pasiune lui cea mai mare era să le toarne o oală de apă în cap înainte ca ele să plece de acasă la școală sau la birou. Așa se distra', a scris Corina Băcanu într-o postare emoționantă pe facebook.

Ea a povestit că mama ei a plecat la mănăstire pentru a-și găsi liniștea și acolo a și murit. "Când eram eu în anul doi de facultate, a lăsat un bilet în care ne spunea să nu o căutăm. A plecat de acasă. Am găsit-o după jumătate de an la o mânăstire. Ne-a zis că trebuia să își găsească liniștea. Din păcate nu a găsit-o până când a murit".

"Cunosc cel puțin 2 femei care au fost arse cu fierul de călcat de părinții lor și bătute la sânge de parteneri. Din păcate, violența domestică și traumele care vin la pachet cu ea sunt în prea multe cercuri, apartamente, case, grupuri chiar elitiste, o rutină.

Azi e 14 martie. Ziua femeii a trecut. Și a mamei.

Dar violența domestică nu a dispărut. Încă.

Și poate cu noi a început generația care va face ca aceste aberații sociale să nu mai existe", își încheie postarea Corina Băcanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia