Verde la Black Friday de la FineStore până la sfârșitul lunii noiembrie! Băuturi pentru fiecare ocazie, la super prețuri (P)

Verde la Black Friday de la FineStore până la sfârșitul lunii noiembrie! Băuturi pentru fiecare ocazie, la super prețuri (P)

Toate evenimentele importante din viața noastră vin "la pachet" cu clinchet de pahare ciocnite. Sărbătorile, încheierea unui contract important, aniversările, o promovare - toate merită fie însoțite de o băutură bună. Pentru astfel de momente, și nu numai, Black Friday de la FineStore este ocazia perfectă te aprovizionezi cu cele mai fine licori la prețuri speciale!

Cumpără băuturi deosebite pentru ocazii speciale

De Black Friday, FineStore a pregătit super preț la peste 2.000 de produse ce așteaptă ajungă la destinație înainte de sezonul sărbătorilor. Stocurile sunt limitate, așa grăbește-te înainte se epuizeze! Reducerile sunt consistente la toate categoriile de produse: vin roșu, rom Matusalem, Mont Blanc Vodka, coniac Remy Martin, tequila Padre Azul, whisky Chivas Regal, Jagermeister. Aperol, șampanie Moet - găsești de toate la super preț până la sfârșitul lunii noiembrie.

Idei de cadouri, la prețuri speciale

Pentru se apropie sezonul cadourilor, oferta de Black Friday de la FineStore poate fi o grozavă sursă de inspirație.

Pentru oamenii de afaceri care obișnuiesc trimită cadouri business celor mai importanți parteneri, o sticlă elegantă de coniac Frapin va lăsa, cu sigurață, o impresie excelentă destinatarului, la fel și un Courvoisier ori un Remy Martin exclusiviste. O șampanie Gosset elegantă și cu numeroase premii de excelență, o șampanie Moet sau chiar un coș cadou elegant poate fi, de asemenea, o surpriză plăcută pentru un partener de afaceri căruia vrei să-i transmiți mulțumiri și asigurări legătura va rămâne la fel de puternică și în continuare.

Tot aici puteți găsi inspirație și pentru cadourile de sărbători pentru angajați, dar și pentru prieteni dragi ori pentru membri ai familiei.

Oferta de Black Friday este valabilă atât în magazinul online, cât și în cel fizic din București (Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1). Specialiștii FineStore sunt pregătiți ofere consiliere privind cumpărăturile prin call center, pentru comenzile online, sau față în față, direct în magazin.

La comenzile online, transportul produselor la destinație este asigurat oriunde în țară, iar cele a căror valoare depășeșete suma de 199 de lei beneficiază de livrare gratuită.

În paralel cu campania de reduceri de preț la băuturi alcoolice, se desfășoară și un concurs cu 100 de premii. Cumpără cel puțin un produs cu etichetă "Verde la Black Friday" și ești înscris automat la tragerea la sorți pentru a câștiga unuk dintre cele 100 de pachete promoționale ce includ, fiecare, câte cinci produse de top din portofoliul FineStore. Spor la cumpărături!


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”