Vestea morții lui Prince provoacă o avalanșă de mesaje pe internet

Vestea morții lui Prince provoacă o avalanșă de mesaje pe internet

Vestea neașteptatei morți a legendarului muzician Prince, la 57 de ani, a provocat o avalanșă de mesaje pe internet de la vedete și personalități ale vieții publice, precum și de la fanii celui care a îmbinat muzica R&B cu jazz-ul, funk-ul și muzica disco."Sunt distrus!! Presa britanică anunță că a murit Prince?! Este adevărat?! O pierdere uriașă pentru noi toți! Un geniu! Fără cuvinte", a postat actorul Samuel Jackson pe contul său de Twitter.

"Și uite așa... întreaga lume și-a mai pierdut din magie! Odihnește-te în pace, Prince! Îți mulțumim pentru că ne-ai oferit atât de multe", a postat cântăreața Katy Perry.

"Azi este cea mai proastă zi din viața mea. Prince R.I.P. Nu-mi pot opri lacrimile", a scris o altă vedetă a muzicii anilor '80, Boy George.

Shaquille O'Neal, fostul star al baschetului american, a scris la rândul său: "R.I.P PRINCE, încă un simbol care a plecat prea devreme dintre noi"

Regizorul Spike Lee a postat pe Twitter mesajul: "Îmi este dor de fratele meu. Prince a fost un om cu un extraordinar simț al umorului".

''Confirm, cu profund regret, că legendarul interpret Prince Roger Nelson a murit la reședința sa din Paisley Park în această dimineață'', a afirmat reprezentanta starului, Yvette Noel-Schure.

Site-ul TMZ.com., care a anunțat primul această veste tristă pentru lumea muzicii, a precizat că trupul neînsuflețit al lui Prince a fost descoperit la reședința sa din Paisley Park, Minnesota, în dimineața zilei de joi.

AGERPRES/(AS — autor: Codruț Bălu, editor: Cristina Mac, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 Da, așa arată acum Radu Mazăre...

5 Foarte interesante amănunte...