Vești EXPLOZIVE din Israel despre Filiera Evreiască! Se ajunge la România! Poate și la consultanții PSD!

Vești EXPLOZIVE din Israel despre Filiera Evreiască! Se ajunge la România! Poate și la consultanții PSD!

Vești explozive din Israel despre Filiera Evreiască! Se ajunge la România! Poate și la consultanții PSD! Apar informații că arestarea lui Beny Steinmetz în Israel are legătură cu dosarul instrumentat în România care îl vizează pe miliardarul israelian, relatează Haaretz, citând surse din Poliţie.

Alte surse mai spun că Tal Siberstein, celălalt arestat, la care Tăriceanu a fost în vizită de câteva ori, ar avea un rol și în fosta campanie electorală a PSD. Că ar fi intermediarul și garantul consultanților israelieni ai PSD. Încă primim informații despre posibila legătură a Filierei Evreiești cu vizitele lui Dragnea în Israel.

Surse bine informate ne-au atras atenția asupra similitudinii Steinmetz/Dragnea pe tema discursului Soroș...

Ofiţerul care conduce ancheta, Avshalom Ahrak, a declarat în instanţă că acuzaţiile împotriva miliardarului israelian se referă la presupusele infracţiuni comise de  Steinmetz în România.

Miliardarul israelian Beny Steinmetz, consultantul politic Tal Siberstein şi alţi cinci oameni de afaceri au fost reţinuţi luni dimineaţă în Israel.

Mandatele pentru retinerea celor doi expira vineri, dar procurorii vor sa-i tina in continuare dupa gratii, pentru ca se tem ca vor influenta ancheta, daca sunt pusi in libertate, profitand de puterea financiara si influenta de care se bucura la cel mai inalt nivel.

In 2016, Steinmetz a fost pus sub acuzare de Directia Nationala Anticoruptie pentru complicitate la spalare de bani, trafic de influenta si constituire de grup organizat impreuna cu alti 13 suspecti.

Procesul sau a inceput in luna ianuarie a acestui an si au avut loc 20 de audieri pana acum, iar unele dintre acuzatiile care au dus la arestarea lui Steinmetz in Israel au legatura cu cazul din Romania, scrie presa din Israel, citand si o ancheta Rise Project.

Steinmetz ar fi finantat un grup de crima organizata care a urmarit sa obtina o proprietate revendicata de Paul al Romaniei. Grupul a fost coordonat in Romania de omul de afaceri Remus Truica.

Rise Project a relatat ca omul de afaceri a transferat 4 milioane de euro pentru achizitia de catre o firma offshore a fostei ferme regale Baneasa, dar si a 47 de hectare din Padurea Snagov. Retrocedarile ilegale ar fi costat statul roman 145 de milioane de euro, potrivit procurorilor DNA.

Aceleasi acuzatii ii sunt aduse si omului de afaceri israelian Tal Silberstein, fost consultant politic in Romania, care a fost la randul sau arestat luni in Israel.

Controversatul miliardar Silberstein a fost consilierul fostului premier israelian Ehud Barak, dar si al cancelarului Austriei, Christian Kern, iar unul dintre colaboratorii sai apropiati este consultantul Moshe Klughaft, care a lucrat la campania electorala a PSD in 2016.






Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”