Vești proaste pentru Rusia/„Rachetele de croazieră Storm Shadow au fost deja folosite în Ucraina și și-au atins țintele în proporție de 100%”

Vești proaste pentru Rusia/„Rachetele de croazieră Storm Shadow au fost deja folosite în Ucraina și și-au atins țintele în proporție de 100%”

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a confirmat, în cadrul emisiunii Telejurnalului național, că țara sa a folosit deja rachetele de croazieră Storm Shadow transferate de Marea Britanie și că acestea au lovit toate țintele vizate, potrivit BBC .

„Pot să vă spun că din numărul total de lansări Storm Shadow care au avut deja loc, toate, 100%, au lovit țintele stabilite de Statul Major General. 100 la 100”, a declarat Reznikov, citat de Interfax-Ucraina.

Nu există o confirmare independentă a spuselor sale. Partea rusă, la scurt timp după ce s-a aflat despre furnizarea acestor arme, a început să afirme că acestea au fost folosite pentru a bombarda obiecte aflate la distanță de front, de exemplu, în Lugansk.

Cu o rază de acțiune de peste 250 km, Storm Shadow este cea mai lungă armă cu rază de acțiune livrată Ucrainei de către aliații occidentali până în prezent.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!