Vești TRAGICE pentru PSD! Diaspora FIERBE! Demiterea E.Andronescu, în urma afirmațiilor jignitoare, cea mai citită știre pe BBC News

Vești TRAGICE pentru PSD! Diaspora FIERBE! Demiterea E.Andronescu, în urma afirmațiilor jignitoare, cea mai citită știre pe BBC News

Vești TRAGICE pentru PSD! Diaspora FIERBE! Demiterea Ecaterinei Andronescu, în urma afirmațiilor jignitoare, cea mai citită știre pe BBC News .

Demiterea ministrului Educației, Ecaterina Andornescu, ca urmare a declarațiilor sale referitoare la Cazul Caracal a ajuns și în presa internațională, fiind cea mai citită știre pe site-ul BBC News .

Jurnaliștii britanici consemnează faptul că premierul român a concediat-o pe Ecaterina Andronescu, ministru al Educației, din cauza faptului că declarațiile acesteia au fost ”profund greșite”.

Premierul Viorica Dăncilă a precizat că afirmațiile lui Andronescu despre răpirea adolescentei Alexandra, în vârstă de 15 ani, demonstrează o lipsă de înțelegere.

Andronescu a declarat, într-o emisiune TV, că ea a „învăţat de acasă să nu se urce cu străini în maşină”, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani răpită, sechestrată și ucisă după ce a plecat spre municipiul Caracal cu o maşină „la ocazie”.

Dăncilă a calificat aceste comentarii ca fiind iresponsabile, însă ministrul s-a apărat susținând că nu a dorit să dea vina pe părinți sau pe victimă.

Jurnaliștii mai notează că ministrul Educației este ultimul dintr-o serie lungă de oficiali care au fost demiși în urma Cazului Caracal.

BBC News relatează întreaga poveste și notează că lumea a protestat în București față de modul în care poliția a tratat cazul Alexandrei, care a sunat de trei ori la 112, pentru a fi salvată.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...