Vezi la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Vezi la ce boli ești predispus în funcție de zodie

Te-ai întrebat vreodată de ce pe unii dintre noi ne afectează mai mult anumite boli? Află că, acest lucru este absolut normal, din cauza unei predispoziții pe care fiecare dintre noi o are, iar această predispoziție este data chiar și de semnul zodiacal în care suntem născuți.

 Citește rândurile de mai jos și vezi care sunt bolile specifice zodiei tale și învață să te protejezi!

 Berbec

 Pentru că ești o fire foarte impulsivă, bolile care te pot afecta cel mai grav sunt, în principal, cele cauzate de stres, precum: depresia, tulburările de somn sau chiar accidentele vasculare. Încearcă, așadar, să adopți o atitudine mai calmă, pentru a-ți păstra sănătatea.

 Taur

 Nativii din această zodie sunt, adesea, răciți. Așadar, principalele probleme sunt cele care țin de zona gâtului. Amigdalitele, faringitele și laringitele, dar și tulburările ce țin de tiroidă sunt probleme care te pot afecta.

 Gemeni

 În ceea ce îi privește pe nativii din zodia gemeni, aceștia se confruntă adesea cu probleme osoase, precum reumatismul. De asemenea, dacă te-ai născut sub acest semn, ești predispusă la accidentări. În plus, nici problemele vasculare nu te vor ocoli și, de aceea, este indicat să faci mișcare. În perioadă rece, va trebui să te îmbraci cu mai mult simț de răspundere, fiindcă poți face ușor o pneumonie sau o bronșită.

 Citeste tot articolul pe  yve.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Adevărata bombă din dosarul Coldea-Dumbravă?

2 Ce arată cifrele celui mai nou sondaj pe București

3 VIDEO Imagini SF din Coreea de Sud...

4 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

5 Da, așa arată acum Radu Mazăre...