Viața de poveste a Ginei Pistol, vânzătoarea din Roșiori cu profesională, care a ajuns vedetă națională/Mircea Badea și Oreste au fost primii care au invitat-o pe sticlă!

Viața de poveste a Ginei Pistol, vânzătoarea din Roșiori cu profesională, care a ajuns vedetă națională/Mircea Badea și Oreste au fost primii care au invitat-o pe sticlă!

Viața de poveste a Ginei Pistol, vânzătoarea din Roșiori, care a ajuns vedetă națională/Mircea Badea și Oreste au fost primii care au invitat-o pe sticlă!

Deși a ajuns una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune, puțini știu sau își mai aduc aminte care au fost începuturile sale în showbiz. Află din rândurile de mai jos ce studii are, de fapt, Gina Pistol!

Gina Pistol a știut, încă de la o vârstă fragedă, că vrea să devină model și s-a mutat în București pentru mai multe oportunități. Cu toate că drumul său nu a fost unul ușor, fiind presărat cu multe provocări, aceasta a ajuns să fie una dintre cele mai de succes prezentatoare din showbiz, dar și una din cele mai frumoase femei din România. Iată cum a început drumul său spre celebritate!

Ce studii are, de fapt, Gina Pistol

Gina Pistol s-a născut la Roșiorii de Vede, județul Teleorman, într-o familie care nu i-a oferit confortul financiar de care avea nevoie, potrivit Viva . La vârsta de 19 ani, ea a decis să și ia viața în mâini și să se mute la Capitală pentru a-și vedea visul împlinit,

Prezentatoarea de la Chefi la cuțite a absolvit Școala de Arte și Meserii, dar nu a continuat mai departe cu studiile, deoarece a decis să se angajeze, pentru a avea din ce se întreține, potrivit sursei citate mai sus.

Astfel, Gina Pistol a lucrat, mai întâi, ca vânzătoare într-un centru de copiere, iar, apoi, la un chioșc de cartier. Ulterior, ea a avansat în domeniul comerțului și a devenit vânzătoare într-un magazin cu haine de brand, potrivit sursei citate mai sus.

Se pare că tot atunci ar fi fost descoperită și i s-a propus să pozeze goală, iar prezentatoarea de televiziune a acceptat, dând, astfel, lovitura, potrivit Spynews .

Gina Pistol a dezvăluit că, ulterior, mulți bărbați și-au permis multe „glume proaste” pe seama acelei apariții, însă, după ce a crescut, a învățat cum să îi pună la punct:

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau… Mai ales după ce am apărut în revistele alea… Am auzit atâtea glume proaste și când am crescut și am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea, că pot să fiu și genul ăsta. Când întâlneam bărbați care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, dădeam cu ei de pământ.”, a povestit Gina Pistol, despre acea perioadă, în podcastul lui Mihai Morar, citată de Viva .

Cum a ajuns Gina Pistol să lucreze în televiziune

Deși au existat și multe păreri răutăcioase, Gina Pistol a reușit să devină cunoscută după ce a pozat pentru revista „Playboy”, fiind declarată, atunci, cea mai sexy femeie din showbiz.

După acel episod, prezentatoarea de la Chefi la cuțite a apărut și în câteva episoade dintr-un serial, a jucat în filmul „Margo, iubire de cartier” și a apărut și la diferite emisiuni televizate:

„După ce am pozat pentru revista aia, la prima emisiune la care eu am participat ca invitat a fost <>. Parcă așa se numea, la Antena, cu Mircea Badea și Oreste. Aia a fost prima emisiune la care am mers ca invitat. Apoi, au început să sosească invitațiile din partea emisiunilor.”, a declarat Gina Pistol, citată de Viva .



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”