Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Radu Ionescu, a fost arestat pentru 30 de zile

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Radu Ionescu, a fost arestat pe 30 de zile, pentru luare de mită, după ce marţi fusese reţinut pentru 24 de ore. ŞTIRI PE

Tribunalul Prahova a decis, miercuri, arestarea pe 30 de zile a lui Radu Ionescu, mandatul fiind valabil din 2 martie până în 31 inclusiv. Marţi, Ionescu fusese reţinut pe 24 de ore şi dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova de la Câmpina.

Potrivit DNA, în cursul lunii noiembrie 2006, Radu Ionescu, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, a pretins şi primit de la un om de afaceri, denunţător în cauză, un autoturism în valoare de 22.347 de euro, pentru a sprijini societatea afaceristului cu derularea unor contracte de lucrări încheiate cu Consiliul Judeţean Prahova şi efectuarea la timp a plăţilor aferente.

Procurorii anticorupţie arătau că autovehiculul a fost primit prin intermediul unei alte firme care, în perioada 22.12.2006 - 11.05.2009, a achitat ratele de leasing din sumele virate de societatea omului de afaceri, în baza unui contract fictiv încheiat între cele două societăţi. Radu Ionescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova din martie 2015, a deţinut această funcţie şi în perioada 2004 -2008, când ar fi săvârşit faptele de corupţie de care este acuzat.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan