Viceprimarul Aurelian Bădulescu, exclus din PSD (surse)

Viceprimarul Aurelian Bădulescu, exclus din PSD (surse)

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost exclus din Partidul Social Democrat, în urma unei decizii a filialei Sector 4, au precizat pentru AGERPRES surse din partid.

Viceprimarul a declarat pentru AGERPRES că este plecat din ţară şi că nu a fost convocat să participe la şedinţa PSD Sector 4.

"Eu nu am fost convocat la o astfel de şedinţă şi nu am primit o hotărâre în acest sens (vizând excluderea - n.r.)", a precizat el.

Miercuri a fost convocată o şedinţă extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în vederea demiterii viceprimarului Aurelian Bădulescu, însă proiectul de hotărâre a întrunit doar 28 de voturi "pentru" şi 9 "împotrivă", motiv pentru care acesta a rămas în funcţie.

Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru (două treimi din numărul consilierilor generali).

Pe 30 ianuarie, preşedintele PSD Bucureşti, Gabriel Mutu, anunţa că s-a decis retragerea sprijinului politic în cazul lui Aurelian Bădulescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei. El menţiona că decizia a fost luată deoarece Bădulescu nu înţelege că a fi membru de partid înseamnă respectarea deciziilor unei majorităţi din formaţiunea politică. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...