Victor Ponta, către ministrul Apei şi Pădurilor: „Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“

Victor Ponta, către ministrul Apei şi Pădurilor: „Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“

Premierul Victor Ponta a asistat împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea la ceremonialul militar şi religios de comemorare a victimelor din Primul Război Mondial, care s-a desfăşurat astăzi la Bistriţa. După încheierea evenimentului, o femeie din mulţime l-a rugat pe Victor Ponta să facă o fotografie cu ea, iar premierul a acceptat, însă în cadru a intrat şi Doina Pană, ministrul delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură.

„Măi, Doina, nu avem destule fotografii împreună?“, i-a spus Victor Ponta amuzat. Un jurnalist aflat în apropiere a făcut precizarea că de această dată s-a auzit foarte clar cuvântul „măi“. „S-a auzit şi data trecută, staţi liniştit“, a fost răspunsul premierului.

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au vizitat, în luna aprilie, mai multe zone inundate din localitatea Beiu, judeţul Teleorman. Într-o filmare, cei trei apar într-o barcă pneumatică, iar Ponta i se adresează cu apelativul „fă“ Doinei Pană. „Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?“, a întrebat-o premierul pe aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”