Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni să fiu ministru al Justiției

Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni să fiu ministru al Justiției

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, a precizat marți că nu i s-a propus să fie ministru al Justiției în actualul Cabinet Grindeanu.

"Am spus că nu mă mai interesează și nu mai răspund la toate prostiile și bârfele "din piață"/ dar pentru că oameni serioși m-au întrebat azi trebuie să precizez: nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva! Clar? (ultima dată când am fost Ministru al Justiției am făcut numai greșeli)", a scris Ponta pe Facebook .

Pe de altă parte, Victor Ponta s-a declarat îngrijorat pentru România.

"Mă bucur că nu sunt chiar singurul 'nebun' care nu a votat și nu susține această poveste inutilă și grotească cu referendumuri ale președintelui contra PSD! Dar sunt foarte îngrijorat pentru România — în timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, cătușe, proteste, referendumuri nimeni nu mai dă doi bani pe: economie, fonduri europene, investiții, sănătate, educație, politică externă și regională!!! Și o să vedeți foarte curând care este prețul pe care îl plătim toți! Atâta plăcere sinucigașă nu am văzut la alt popor!", a argumentat deputatul PSD .

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…