Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni să fiu ministru al Justiției

Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni să fiu ministru al Justiției

Fostul premier Victor Ponta, deputat PSD, a precizat marți că nu i s-a propus să fie ministru al Justiției în actualul Cabinet Grindeanu.

"Am spus că nu mă mai interesează și nu mai răspund la toate prostiile și bârfele "din piață"/ dar pentru că oameni serioși m-au întrebat azi trebuie să precizez: nu mi-a propus nimeni să fiu Ministrul Justiției și nu îmi doresc absolut deloc așa ceva! Clar? (ultima dată când am fost Ministru al Justiției am făcut numai greșeli)", a scris Ponta pe Facebook.

Pe de altă parte, Victor Ponta s-a declarat îngrijorat pentru România.

"Mă bucur că nu sunt chiar singurul 'nebun' care nu a votat și nu susține această poveste inutilă și grotească cu referendumuri ale președintelui contra PSD! Dar sunt foarte îngrijorat pentru România — în timp ce singurele noastre subiecte sunt: dosare, cătușe, proteste, referendumuri nimeni nu mai dă doi bani pe: economie, fonduri europene, investiții, sănătate, educație, politică externă și regională!!! Și o să vedeți foarte curând care este prețul pe care îl plătim toți! Atâta plăcere sinucigașă nu am văzut la alt popor!", a argumentat deputatul PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 9 lucruri pe care să NU le faci dacă ești în Grecia, în concediu. Sunt considerate insultătoare sau respingăto…

2 PSD, dovada corupției crase! / Muistul sclemberist Teodorovici, artizanul afacerii! / Comisia Europeană a întrerup…

3 Ziua în care Anna Lesko a rupt internetul...

4 Așa o fi?

5 Şeful Corpului de Control al Poliţiei Române, „pedepsit” să-şi stabilească singur sancţiunea după ce a fost pr…