Victoria Beckham, cărată în spate de David Beckham după petrecerea de ziua ei VIDEO

Victoria Beckham, cărată în spate de David Beckham după petrecerea de ziua ei VIDEO

Victoria Beckham a petrecut până la primele ore ale nopții de sâmbătă spre duminică, când și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare, înconjurată de familie și de prieteni celebri, relatează Daily Mail.

Susținând că a fost „cea mai grozavă noapte din toate timpurile”, femeia de afaceri a fost scoasă din clubul Oswald's din Mayfair de către soțul ei, David, la ora 2:30 dimineața.

Accidentată recent la picior, vedeta a trebuit să folosească cârjele pentru a intra în club.

David Beckham si Victoria Beckham FOTO Profimedia (Arhivă)

Fostul mijlocaș al echipei Manchester United și al Angliei și-a dus soția pe trotuarul aglomerat și a urcat-o în spatele taxiului, unde li s-au alăturat toți cei patru copii ai lor.

Oswald's, clubul privat al membrilor din Mayfair, a fost gazda unui eveniment elegant, cu 100 de invitați care s-au bucurat de cină, băuturi răcoritoare și cocktailuri - și au dansat până la primele ore ale dimineții.

Printre ceilalți invitați care au fost văzuți părăsind localul de lux s-au numărat și fostele membre ale formației Spice Girls Emma Bunton, Melanie Chisholm și Melanie Brown.

Chiar și Geri Horner a plecat cu zâmbetul pe buze, după ce pare să fi trecut peste scandalul de „sexting" în care a fost implicat soțul ei, Christian Horner, șeful Red Bull Racing.

Prietenii apropiați Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham au plecat mai târziu, urmați de cântărețul Marc Anthony și de soția sa, modelul Nadia Ferreira.

De asemenea, la petrecere au fost prezenți și Gordon și Tana Ramsay, Dave Gardner, Eva Longoria, Tom Cruise, Salma Hayek, Francois-Henri Pinault.

Trupa Spice Girls s-a reunit oficial cu ocazia aniversării celei de-a 50-a aniversări a Victoriei Beckham, sâmbătă, la Londra. Grupul britanic de fete - înființat în 1994 - este format din Beckham, Mel B, Melanie C, Emma Bunton și Geri Horner.

În timpul petrecerii fastuoase, Spice Girls au cântat una dintre piesele lor de succes, „Stop”, pentru invitații celebri, iar momentul a fost surprins de David Beckham.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro