Victoria Nuland la Moscova pentru discuții cu privire la criza ucraineană

Subsecretarul de stat american pentru Afaceri Eurasiatice, Victoria Nuland, a sosit marți, într-o vizită de două zile la Moscova, pentru a discuta cu liderii ruși despre situația din Ucraina și aspecte legate de 'problemele bilaterale' ruso-americane, a informat pe contul său de Twitter secretarul de presă al Ambasadei SUA din Moscova, Will Stevens, potrivit RIA Novosti, TASS și Interfax.

Într-o primă etapă, Nuland s-a întâlnit marți cu 'lideri tineri ruși la Centrul american' din capitala rusă, conform aceleiași postări.

Subsecretarul de stat american are de asemenea programată o întrevedere cu ministrul adjunct de externe al Rusiei, Serghei Riabkov, informează TASS.

Potrivit RIA Novosti, Nuland va discuta cu reprezentanți ai guvernului rus etapele următoarele privind aplicarea acordurilor de la Minsk privind aplanarea conflictului din estul Ucrainei, precum și o serie de probleme regionale.

După epuizarea agendei vizitei la Moscova, Victoria Nuland se va deplasa miercuri după-amiază la Bruxelles.

Ultima vizită a subsecretarului de stat american în Rusia datează din ianuarie, când s-a întâlnit Vladislav Surkov, consilier al președintelui Vladimir Putin, în localitatea Pionerskoie din regiunea Kaliningrad tot în problema ucraineană.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap” / O nouă înregistrare cu primarul care şi-a fil…

2 „Frăția” polițiștilor de la Crimă Organizată cu interlopii care controlează cluburile de noapte! Dovezi stupef…

3 VIDEO „Nu vreau în România” / Sorina Săcărin a fost readoptată în SUA. Fericirea Sorinei și urmele traumei

4 Mare dreptate are omul ăsta în ce scrie!

5 Pare trucaj, dar nu e...