VIDEO „Coronavirus, my ass”/Un englez idiot s-a filmat lingând un bancomat ca să arate că nu există COVID

VIDEO „Coronavirus, my ass”/Un englez idiot s-a filmat lingând un bancomat ca să arate că nu există COVID

Un adept al teoriei conspirației a făcut un live pe o rețea de socializare în timp ce lingea un bancomat în Sheffield. O femeie care a văzut filmările a spus că este al doilea bancomat pe care bărbatul l-a lins.

Videoclipul a fost distribuit pe Facebook și ulterior a fost șters. Conform primelor informații, bancomatul s-ar afla în Darnall, o suburbie din Sheffield. În timp ce se filmează lingând tastatura, bărbatul spune: Coronavirus my ass!

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat că investighează imaginile pubicate pe rețeaua de socializare. 

Nu este prima dată când o persoană ajunge în atenția polițiștilor pentru că a lins proprietăți publice într-o aparentă rebeliune împotriva coronavirusului, conform site-ului  Români în UK.

În aprilie anul trecut, doi bărbați au fost arestați în Morecambe, Lancashire, după ce au fost surprinși de camerele de supraveghere lingându-și mâinile și ștergându-se ulterior de produsele proaspete și mânerele frigiderelor din Sainsbury.

Personalul a fost obligat să dezinfecteze magazinul și să distrugă mai multe produse alimentare ca urmare a acțiunilor lor.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante