VIDEO Iohannis: Dezvăluirile lui Dragomir nu afectează credibilitatea vreunei instituții

VIDEO Iohannis: Dezvăluirile lui Dragomir nu afectează credibilitatea vreunei instituții

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că așa-zisele dezvăluiri ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir nu afectează credibilitatea vreunei instituții, deoarece, în cazul acestuia, nivelul de credibilitate este foarte mic, el plecând din Serviciu ca urmare a unor probleme penale.

"Mi se pare o campanie ciudată. Nu am urmărit în detaliu fiindcă nu urmăresc astfel de cancan-uri, dar nu cred că afectează credibilitatea vreunei instituții, ba chiar când am rugat pe cineva să se informeze cine este acest fost angajat al SRI mi s-a spus că omul a plecat din SRI din cauza unor probleme penale, dosare penale șamd. Nivelul de credibilitate, după părerea mea, este foarte mic", a spus Iohannis.

Președintele Iohannis se află începând de duminică la New York pentru a participa la Adunarea Generală a ONU. Joi, el va fi prezent la Philadelphia unde va vizita Liberty Bell și Complexul Independence Hall și se va întâlni cu comunitatea de români din zonă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina