VIDEO Primele lucrări de asfaltare efectuate pe Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

VIDEO Primele lucrări de asfaltare efectuate pe Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Primele lucrări de asfaltare efectuate pe Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești.

S-a dat startul primelor lucrări de asfaltare pe drumul expres Craiova - Pitești. Companiile controlate de omul de afaceri Dorin Umbrărescu au încept deja să toarne asfalt.

Procesul de asfaltare a început în forță, așa cum se poate vedea dintr-o filmare postată pe pagina de Facebook a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și se vor construi 104 din cei 121 de kilometri.

Este poate cel mai bun an pentru constructorul român Dorin Umbrărescu, căci a reușit să-și adjudece nu mai puțin de opt licitații. Valoarea contractelor câștigate doar în acest an sare de 5,5 miliarde de lei.

Firmele lui au mai câștigat și contractele pentru 42 de kilometri din Autostrada Transilvania, loturile doi și 4 din Autostrada de Centură București Nord cu o lungime de 24 de kilometri. Și centura Galațiului, dar și Drum Expres Brăila - Galați vor fi construite tot de firmele sale. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”