VIDEO 7000 de oameni au protestat în București! Noi incidente cu jandarmii. Mălin Bot, agresat , tot de jandarmi

VIDEO 7000 de oameni au protestat în București! Noi incidente cu jandarmii. Mălin Bot, agresat , tot de jandarmi

7000 de oameni au protestat în București! Noi incidente cu jandarmii. Mălin Bot, agresat, tot de jandarmi.

21.52: Traficul a fost reluat în Piața Victoriei, pe toate direcțiile. În zonă mai sunt doar câțiva manifestanți.

21:32 Circa 1.500 de oameni, răsfirați, se mai află în piață

21:30 În piață au rămas câteva mii de persoane

21:13 Numărul protestatarilor s-a redus

21:10 Scandalul dintre jandarmi și protestatari ar fi început după ce organele de ordine ar fi împiedicat scoaterea din duba protestatarilor a unui generator ce urma sa fie folosit pentru niște boxe în piață. Întrucât protestatarii au insistat sa scoată generatorul, arătând ca și jandarmii lângă duba lor ar folosi un astfel de generator, jandarmii l-ar fi băgat în dubă pe unul dintre protestatari

21:00 Oamenii au aprins lanternele telefoanelor

20:58 Scandalul continuă: lumea s-a adunat în zona parcării și scandează împotriva jandarmeriei / Se striga „Miliția” și "Jos Carmen Dan!"

20:56 Imagini video de la incidentul cu jandarmii / Se scandează Jos Carmen Dan

20:50 Un nou incident în Piață: Jandarmii și o parte dintre manifestanți protestatari s-au îmbrâncit lângă parcarea din piață, în zona microbuzului protestatarilor parcat permanent în Piață. Jandarmii au băgat în dubă mai mulți protestatari

Se scandează „Jandarmeria apară hoția!”

20:32 Circa 7.000 de oameni în piață. Explicații: în zona dinspre Calea Victoriei exista o zonă de circa 2.000 mp care este mai goală, cu o densitate foarte scăzută de oameni, însă în centrul pieței există zone cu densități mai mari, puncte unde oamenii sunt înghesuiți și câte 3 pe mp. Mulțimea se întinde în piață pe o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, însă sunt și zone goale sau cu densitate mai redusă.

Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi și va fi dus la o secție de poliție pentru a fi legitimat. Anunțul a fost făcut de Mălin Bot pe pagina sa de socializare.

„Sunt reținut abuziv în mașina Jandarmeriei. Am cartea de identitate și m-au luat sub pretextul că nu vreau să mă legitimez, ceea ce este o minciună. Au rupt steagul NATO. M-au bruscat, m-au lovit. Am să merg direct la IML de aici. Am fost bruscat, am fost lovit de către forțele Jandarmeriei. (...) Nici nu m-au lăsat să intru în Piață. M-au așteptat cu mascații. Drepturile mele sunt încălcate”, spune fostul jurnalist pe contul de socializare.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…