VIDEO A avut un complice? Imagini cu Gheorghe Dincă înainte să o ucidă pe Alexandra. A cui este mașina albastră din care coboară

VIDEO A avut un complice? Imagini cu Gheorghe Dincă înainte să o ucidă pe Alexandra. A cui este mașina albastră din care coboară

Noi informații și imagini în legătură cu cazul cutremurător de la Caracal.  Digi24 a obținut imagini cu Gheorghe Dincă în timp ce se afla în oraș, atunci când Alexandra Măceșanu l-a trimis la farmacie ca să-i cumpere un unguent pentru a-i trata rănile provocate de sârmele cu care a fost legată.

Imaginile pot fi vizionate în ultima parte a înregistrării:

 

  Imaginile pot fi văzute și pe site-ul Digi24, AICI.

În imagini este surprins Gheorghe Dincă în timp ce merge pe jos, după ce coboară din mașină și se îndreaptă spre farmacie. Câteva ore mai târziu, în imaginile suprinse de camerele de supraveghere apare și un autoturism albastru din care coboară suspectul principal al crimelor din Caracal.

Așadar, bărbatul de 66 de ani ajunge la farmacie în jurul orei 8:40. După ce coboară din mașină, face câțiva pași, pare că a uitat ceva și se întoarce la autoturism. După ce deschide portiera, rămâne câteva secunde acolo apoi se îndreaptă spre farmacie.

De aici, el pleacă spre jos spre casă, drum care durează în jur de două ore. În acest timp, Alexandra a găsit telefonul răpitorului ei și sună la 112 și vorbește și cu polițiști de la IPJ Olt. Atunci când ajunge acasă, bărbatul își dă seama de acest lucru și o omoară, potrivit declarațiilor date anchetatorilor.

Următoarele imagini obținute de Digi24 sunt la puțin timp după ora 13:00. În câmpul vizual al camerei de supraveghere apare o mașină albastră, care aparține unui vecin. Gheorghe Dincă coboară din această mașină și se îndreaptă spre a lui, o verifică, apoi merge în spatele unui autocar parcat chiar în spatele mașinii sale și acolo, potrivit localnicilor, a aruncat mai multe obiecte peste gard.

De aici, se întoarce la mașina lui și pleacă. La această oră, potrivit informațiilor disponibile până acum, Alexandra Măceșanu era moartă.

Persoanele care ne-au oferit imaginile au preizat că, până în momentul de față, polițiștii nu au luat legătură cu ei pentru furnizarea probelor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale