VIDEO A fost dezvăluit numele noului iubit al Cristinei Ich, poate cea mai frumoasă femeie din România

VIDEO A fost dezvăluit numele noului iubit al Cristinei Ich, poate cea mai frumoasă femeie din România

Cristina Ich este singură de când s-a despărțit de Alex Pițurcă. Sau, cel puțin, așa susține ea. Totuși, sunt voci care susțin că frumoasa brunetă nu este singură, ci este extrem de discretă cu viața ei personală, scrie substantial.ro .

Cristina Ich este una dintre vocile puternice din online. Vedeta și-a construit o comunitate impresionantă de fani care sunt alături de ea la orice pas. După dezechilibrele din ultima vreme de pe plan personal, Cristina a început să fie din ce în ce mai discretă cu viața ei personală. Însă, asta nu înseamnă că nu au fost alții cu ochii pe ea.

Deși susține că nu are niciun bărbat în viața ei, sunt voci care susțin că vedeta are o legătură cu unul dintre cei mai influenți bărbați din peisajul monden al Capitalei. Potrivit declaraților respective, Ich ar fi în legătură strânsă cu Sorin Crețeanu.

Cristian Rizea, dezvăluiri incendiare despre Cristina Ich. Influencera s-a cuplat cu „regele construcțiilor” arhivă presă

Cristina Ich este extrem de pretențioasă

În lumea în care se învârte, Sorin Crețeanu este cunoscut ca fiind „regele construcțiilor”. Aceste deține unele dintre cele mai importante cartiere rezidențiale, iar imperiul lui crește de la o zi la alta. Cu alte cuvinte, Cristina Ich a știut ce să aleagă.

Cât despre această asociere cu magnatul din domeniul imobiliar, Ich nu a vorbit deloc până acum. Cel mai probabil, nici nu o va face, având în vedere cum s-a încheiat relația anterioară. Deși părea că aceasta și Alex Pițurcă sunt sufletele pereche, nici măcar fiul lor nu i-a menținut împreună.

Cristina Ich a vorbit despre despărțirea de Alex Pițurcă și și-a asumat faptul că decizia de separare a fost una de comun acord. Însă, vedeta nu a negat nici faptul că au ambii s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și că din cauză că au grăbit lucrurile, au sărit unele etape. Cum ar fi, cea de tatonare și cunoaștere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...