VIDEO ACEASTĂ Românie chiar a EXISTAT! Ce s-a întâmplat în ULTIMII 50 de ani?

VIDEO ACEASTĂ Românie chiar a EXISTAT! Ce s-a întâmplat în ULTIMII 50 de ani?

Imaginile video de mai jos ne prezintă România drept o țară cu multe atracții pentru turiștii britanici. Filmul documentar merită urmărit. El este facut public de British Pathé si ne arată România la inceputul anului 1964.
Se pot vedea imagini inedite cu Bucureştiul, staţiunile montane, Poiana Brașov, Sinaia, mânăstirile din Bucovina, staţiunile de pe litoral. Sunt prezentate locurile de distracţie din anii ’60, de la noi din ţară. Conducătorul comunist al României era atunci Gheorghe Gheorghiu Dej.

Potrivit consemnărilor vremii, din 1960 începuse un proces de desovietizare a societăţii româneşti, fiind restabilite contactele culturale cu Occidentul.

La începutul anilor ’60, pe piaţa românească au reapărut o serie de produse din statele occidentale, s-au cumpărat filme, s-au organizat expoziţii, concerte, festivaluri la care erau prezente personalităţi atât din statele socialiste, cât şi din Occident. 

Această Românie chiar a existat! Ce s-a întâmplat în ultimii 50 de ani? S-au întâmplat 25 de ani de Ceaușescu, 10 de Iliescu și Năstase și 10 de Băsescu și Udrea...Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...