VIDEO Acesta este PSD, oameni buni, o adunătură de interlopi care încep să-și dea masca jos! Trepanaților, asta ați votat!

VIDEO Acesta este PSD, oameni buni, o adunătură de interlopi care încep să-și dea masca jos! Trepanaților, asta ați votat!

Acesta este PSD, oameni buni, o adunătură de interlopi care încep să-și dea masca jos! Trepanaților, asta ați votat!

De la minutul 18:30

CIRCOTECĂ totală în PSD! Viceprimarul Capitalei l-a fugărit pe Codrin Ștefănescu prin oraș și a vrut să-i toarne ciorba-n chelie! Firea și-a pus poalele-n cap! Prezentă în studio, senatorul Ecaterina Andronescu și-a acoperit fața cu mâinile, în momentul în care a auzit la ce nivel a ajuns dialogul din PSD.

Andronescu s-a arătat siderată de dialogul dintre Bădulescu și Codrin Ștefănescu, cei care și-au aruncat cuvinte grele. Printre certurile cu Bădulescu, Codrin Ștefănescu a spus că o va propune pe Ecaterina Andronescu șef la PSD București, iar pentru Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu va solicita excluderea din PSD.

În prima pauză publicitară, Ecaterina Andronescu s-a scuzat și i-a cerut lui Victor Ciutacu să o lase plece și a părăsit studioul de televiziune.

Scandal monstru între Codrin Ștefănescu și Aurelian Bădulescu, ambii de la PSD, la România TV, în direct: Nu fi nesimțit vs. M-am dus după el și a fugit.

A fost scandal monstru, vineri seara, la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, între doi lideri PSD. Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, și Aurelian Bădulescu, viceprimar al Bucureștiului, tot din partea PSD, s-au contrat violent. Totul a plecat de la convocarea consilierilor PSD din CGMB de către Codrin Ștefănescu la sediul PSD unde i-a pus să semneze o declarație împotriva primarului Gabriela Firea.

”Aurelian Bădulescu: Du-te, bă, și bea un pahar de vin! De la băutură faci așa.

Codrin Ștefănescu: Doamna Andronescu va fi, cât de curând, șefa PSD București, iar domnul Bădulescu va fi outsider, pentru că eu voi propune excluderea lui. Locul lui va fi luat de un consilier care merită.

Aurelian Bădulescu: Dacă vă supărați foarte tare, nu e foarte bine. Nu degeaba v-am făcut trompetă!

Codrin Ștefănescu: Eu voi propune excluderea acestui om din PSD. Voi propune ca doamna Ecaterina Andronescu să fie șefa PSD București. Nu fi nesimțit! Nu te-ai născut viceprimar.

 Aurelian Bădulescu: Taci și lasă-mă să vorbesc. Îmbârligi pe toată lumea! L-am căutat astăzi! M-am dus după el la restaurant și a fugit. Asta știe el să facă! Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești! A fugit pe acolo cu șervețelul la gât!

Codrin Ștefănescu: Uitați-vă ce limbaj are... Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi? Din ce pălărie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD! Se poartă ca un golan.

Aurelian Bădulescu: Are aerul ăsta de superioritate, nu îl recomandă nimic. Ești o trompetă, face bătături de la cât vorbește.”, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Gabriela Firea, informații EXPLOZIVE: ce le promit Dragnea și Codrin Ștefănescu consilierilor generali pentru TRĂDARE

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că, la sediul PSD, Codrin Ștefănescu îi cheamă pe consilierii generali ai Capitalei și le promite funcții pentru a nu mai vota proiectele ei în Consiliul General. Firea susține că Liviu Dragnea ar fi promis inclusiv funcția de președinte al TSD, chiar dacă aici președinte este Gabriel Petrea.

”Nu am reușit să rezolvăm proiecte mari pentru bucureșteni, promise de mine și de domnul Dragnea, dar nu sunt lăsată să duc la capăt nici măcar proiectele mai mici, care nu au nevoie de avizul Guvernului.

Abia aștept să se organizeze CEX și abia aștept să îi întreb pe colegii mei primari, dacă li se pare corect faptul că Codrin Ștefănescu, în același sediu cu domnul Dragnea, le cheamă consilierii pentru a le spune să nu mai voteze proiectele PSD.

Eu spun public, cu riscul de a fi exclusă: nu voi cere niciodată acordul lui Codrin Ștefănescu și  nici al domnului Dragnea pentru ceea ce fac la Primăria Capitalei. Eu ceea ce fac, fac pentru bucureșteni, mă țin de programul de guvernare locală, așa cum a fost el adoptat. Eu nu voi merge nici săptămânal, nici la trei zile să dau raportul la partid.

M-au sunat consilierii generali, pentru că ei credeau că sunt și eu la sediul PSD, dar când au văzut că nu sunt, au refuzat să semneze ceea ce le solicită Codrin Ștefănescu fără funcție. Din moment ce până acum domnul Dragnea nu a luat nicio măsură, știind de activitatea domnului Ștefănescu, pot să înțeleg că o girează.

De câteva zile se fac aceste întâlniri, pentru că se fac la bucată. Astăzi au explodat lucrurile pentru că au fost chemați în grup. Li s-a cerut să se delimiteze de mine, să nu mai voteze nimic din ceea ce propun eu. Să înțeleg că în Capitală consilierii PSD vor bloca mai mult ca USR? Vă dați seama ce efect va avea la următoarele alegeri? Cetățenii vor spune că ne-au dat girul, iar apoi vor spune că noi am blocat Bucureștiul.

Unul președinte de organizație locală, unul consul în nu știu ce țară, unul șef la Tineretul PSD. Fiecare a plecat cu câte o promisiune din partea domnului Codrin Ștefănescu.”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”