VIDEO Acțiune fără precedent a Poliției Române în județul Ialomița, unde localnicii nu ar respecta regulile de izolare

VIDEO Acțiune fără precedent a Poliției Române în județul Ialomița, unde localnicii nu ar respecta regulile de izolare

Zeci de echipaje ale Poliției Române, din cadrul mai multor structuri, au fost mobilizate, vineri, în județul Ialomița, unde vor verifica dacă sunt respectate prevederile ordonanțelor militare emise în contextul pandemiei cu coronavirus, potrivit unui clip video postat pe pagina de Facebook a instituției.

La misiune participă și polițiști de la trupele speciale, armați cu puști. Imaginile au fost surprinse pe drumul care leagă Urziceni de Bărbulești, un sat în care au revenit din străinătate în ultimele săptămâni sute de locuitori.

Satul Bărbulești este una dintre localitățile cu un grad mare de infracționalitate, iar localnicii au fost reclamați deseori pentru nerespectarea regulilor de izolare.

Joi, polițiștii au făcut mai multe filtre în orașul Țăndărei, iar vineri acțiunea s-a extins la nivelul întregului județul Ialomița.



Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”