VIDEO Activiști Reset și Declic i-au înmânat președintelui CJUE o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

VIDEO Activiști Reset și Declic i-au înmânat președintelui CJUE o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

Activiști ai organizației civice Reset Iași și din comunitatea Declic i-au înmânat președintelui Curții de Justiție a UE (CJUE), Koen Lenaerts, o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției, iar oficialul a spus că o va studia în detaliu, relatează G4Media.

Lenaerts și alți invitați la conferința de la Iași s-au plimbat, sâmbătă, prin grădina botanica din municipiu, la invitația lui Tudorel Toader, care însă nu i-a însoțit.

Activiștii Reset spun că Toader nu și-a mai însoțit oaspeții tocmai pentru că aflase că protestatarii vor fi acolo.

Mai mulți activiști au intrat, vineri, în aula unde are loc conferința la care participă Tudorel Toader și președintele Curții de Justiție a UE și i-au cerut demisia rectorului universității. Activiștii au reușit să scape de barajul făcut de paznici și au intrat cu bannere prin care cereau demisia lui Tudorel Toader, vizibil enervat în acele momente. Președintele CJUE le-a spus participanților la conferință că protestul este un act democratic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 „Nu stă niciodată cu fața la...” / Detalii despre cum făceau amor „elevul” Dani Oțil și „mămica” Mihaela Rădules…

5 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?