VIDEO Activiști Reset și Declic i-au înmânat președintelui CJUE o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

VIDEO Activiști Reset și Declic i-au înmânat președintelui CJUE o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

Activiști ai organizației civice Reset Iași și din comunitatea Declic i-au înmânat președintelui Curții de Justiție a UE (CJUE), Koen Lenaerts, o scrisoare despre mandatul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției, iar oficialul a spus că o va studia în detaliu, relatează G4Media.

Lenaerts și alți invitați la conferința de la Iași s-au plimbat, sâmbătă, prin grădina botanica din municipiu, la invitația lui Tudorel Toader, care însă nu i-a însoțit.

Activiștii Reset spun că Toader nu și-a mai însoțit oaspeții tocmai pentru că aflase că protestatarii vor fi acolo.

Mai mulți activiști au intrat, vineri, în aula unde are loc conferința la care participă Tudorel Toader și președintele Curții de Justiție a UE și i-au cerut demisia rectorului universității. Activiștii au reușit să scape de barajul făcut de paznici și au intrat cu bannere prin care cereau demisia lui Tudorel Toader, vizibil enervat în acele momente. Președintele CJUE le-a spus participanților la conferință că protestul este un act democratic.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Oana Mizil, în spital după ce a fost bătută de Marian Vanghelie!

2 „O fată dezbrăcată şi sângerândă urla pe trotuar. Cel mai probabil îi dăduseră drogul violului“

3 Așa o fi? / Continuă tradiția turnătorilor de lux la DNA în PSD?

4 Citiți ce va fi în Grecia!

5 VIDEO Fugarul Rizea / Iată cine va fi candidatul PSD la alegerile prezidențiale din 2024