VIDEO Adolescentă de 15 ani însărcinată în cinci luni, biciuită de concubin. Scena a fost filmată de mama fetei

VIDEO Adolescentă de 15 ani însărcinată în cinci luni, biciuită de concubin. Scena a fost filmată de mama fetei

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii ianuarie, în comuna Horodnicu de Sus, din judeţul Suceava. În imaginile filmate de mama adolescentei se vede cum tânărul o loveşte cu biciul pe fată, o pune să stea în genunchi şi îi cere să pună mâna pe jar încins. Poliţia a demarat o anchetă în acest caz, relatează Adevărul.

Imaginile filmate pe 15 ianuarie a.c. au fost publicate pe YouTube. În înregistrarea video se vede cum un tânăr o loveşte cu biciul pe o adolescentă, o umileşte, o pune să stea în genunchi şi îi adresează cuvinte urâte. Fata începe să plângă, însă nu strigă după ajutor, ci pare resemnată să-şi primească pedeapsa. La un moment dat, tânărul îi cere să bage mâna în jar şi aduce lângă ea un făraş pe care pare să fie jar încins. Fata îl ascultă şi pune mâna pe cărbuni.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava a demarat o anchetă în acest caz. Oamenii legii au stabilit că incidentul revoltător s-a produs în cătunul de romi de la Horodnicu de Sus. Victima are 15 ani şi este însărcinată în cinci luni, iar cel care o loveşte cu sete în timp ce ascultă muzică cu volumul tare este concubinul său, în vârstă de 19 ani.

Mama fetei a fost martoră la scenă şi a filmat incidentul.

Poliţia a deschis un dosar penal pe numele tânărului, nu doar pentru agresiune, ci şi pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră.

”De asemenea, în urma audierii minorei în prezenţa avocatului din oficiu, dar si a mamei sale care locuieşte în acelaşi areal a rezultat că filmarea este facută în data de 15.01.2020 şi ar fi fost făcută în joacă, fără a contine o agresiune reală. Filmarea ar fi fost realizată şi postată de fostul concubin al mamei fetei ca un act de răzbunare. Victima refuză în prezenţa mamei şi avocatului din oficiu să depună plângere penală. A fost informat prim- procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă judecătoria Rădăuţi si s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie raportat la infracţiunea de loviri sau alte violenţe si act sexual cu un minor. În funcţie de rezultatul verificărilor, poziţia procesuală a victimei şi celelalte aspecte constatate de instituţiile cu atribuţii în domeniu, se va dispune procedural”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Suceava.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, a mai spus că s-au făcut informări cu privire la incident către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Avocatul Poporului.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....