VIDEO Ai noștri, în loc s-o repare, o FURAU! Și apoi puneau una mai MICĂ în locul ei!

VIDEO Ai noștri, în loc s-o repare, o FURAU! Și apoi puneau una mai MICĂ în locul ei!

Lectie de eficienta japoneza. Groapa uriasa care a inghitit o intersectie din Fukuoka, reparata perfect dupa doar 48 de ore! Ai noștri, în loc s-o repare, o furau, din reflex! Și apoi puneau una mai mică în locul ei! Asta, după ce ar mai fi cheltuit câteva sute de milioane pe studii de fezabilitate!

Groapa uriasa care a inghitit o intersectie din zona centrala a metropolei japoneze Fukuoka a fost reparata perfect in doar 48 de ore, iar intersectia redeschisa circulatiei dupa o saptamana, relateaza The Guardian. 

Saptamana trecuta o portiune dintr-o strada cu cinci benzi de circulatie s-a prabusit. Groapa cu o adancime de aproximativ 20 de metri care s-a creat a provocat haos in oras.

Intr-o demonstratie de eficienta si lucrare japoneza, muncitorii au reusit sa astupe groapa si sa asfalteze locul in doar doua zile, relateaza The Guardian citand presa locala.

Intersectia a fost redeschisa circulatiei marti, la o saptamana de la incident, dupa ce autoritatile au declarat lucrarile ca fiind “sigure” si "fara probleme".

Muncitorii care au astupat groapa cu nisip si ciment au fost laudati de localnici pe Twitter: "Sunt surprinsa ca au redeschis drumul dupa doar o saptamana" si "Impresionant, au fost rapizi" au fost cateva dintre comentarii.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un asemenea animal ar trebui arestat!

2 „Valorile” României / Șpriț de 2 miliarde € la un restaurant de pe malul lacului Herăstrău!

3 Așa o fi?

4 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

5 Imbecilul ăsta este senator PSD! Dobitocul se laudă că l-a oprit pe Iohannis să-i oblige pe copii să se mastur…