VIDEO Aici se organizau ședințele cu droguri pentru care a fost arestat fostul șef DIPI. Carmen Brumă, nevasta lui M.Badea, a făcut detoxifiere

VIDEO Aici se organizau ședințele cu droguri pentru care a fost arestat fostul șef DIPI. Carmen Brumă, nevasta lui M.Badea, a făcut detoxifiere

Gelu Oltean, fost șef al DIPI, concubina sa și un cetățean britanic au fost arestați pentru 30 de zile într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Brașov, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Oltean, fost director al serviciului secret al MAI (cunoscut și sub numele de ”Doi și-un sfert”), este cercetat și de DNA pentru deturnare de fonduri.

DMT este o substanţă psihoactivă endogenă care produce puternice halucinaţii vizuale. Amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon şi nu numai, are ca substanţă de bază DMT-ul. 

Locația este sediul clinicii Youness Clinic & Events aflat în Strada Constantin Brancoveanu nr. 80, sat Stanesti, jud. Dambovita. Vanessa Youness e fondatoarea clinicii iar Gelu Oltean este partenerul său de viață,

Gelu Olteanu ar fi organizat reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 500 de euro. La aceste reuniuni de consum de droguri ar fi participat uneori şi zeci de persoane.

Gelu Oltean era considerat omul de încredere al lui Virgil Ardelean, supranumit „Vulpea”. Potrivit Digi 24, în 1997, când mentorul său a fost numit şef la Poliţiei Capitalei, Gelu Oltean a devenit purtătorul său de cuvânt. Iar când Virgil Ardelean a fost numit şef al Doi şi-un sfert, Gelu Oltean l-a urmat în serviciul de informaţii al MAI. Oltean a fost șef al DGIPI în două mandate.

Clinica este dotata cu 44 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament si cabinete medicale. Avem multiple sali dedicate terapiei, tehnicilor de respiratie si relaxare si altor proceduri de tratament, piscina, sauna umeda (cu inhalari de propolis, polen, miere si uleiuri esentiale), sauna uscata, jacuzzi si sali de masaj.In total 10.000m2 de teren in padure destinat exclusiv relaxarii si bunastarii tale, se spune pe siteul Youness Clinic & Events.

La aproximativ 30 minute de Bucuresti, departe de agitatia urbana, va asteapta locatia noastra – o oaza de liniste, in mijlocul unei gradini de 10.000 mp cu piscina, la marginea unei paduri, proprietate privata, se mai spune în prezentarea clinicii.

Vedete cunoscute din România au frecventat clinica.

CINE E VANESSA YOUNESS? A FOST TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ PENTRU AFACEREA MICROSOFT

DNA a trimis-o în judecată în luna ianuarie pe Vanessa Amal Youness, pentru trafic de influenţă, ea fiind acuzată că ar fi primit un milion de euro de la un om de afaceri pentru a interveni pe lângă un înalt demnitar pentru aprobarea unor documente privind licenţele IT din şcoli.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, a Vanessei Amal Youness pentru trafic de influenţă. Aceasta este o cauză din amplul dosar Microsoft.

„ În perioada februarie – august 2011, inculpata Youness Amal Vanessa a pretins şi ulterior a primit de la un om de afaceri suma de 1.000.000 de euro, promiţând că va interveni pe lângă un înalt demnitar în vederea aprobării unor documente ce priveau licenţele IT pentru produse utilizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale în şcoli. Documentaţia respectivă a fost aprobată la data de 06 iulie 2011, independent de presupusele demersuri ale inculpatei, menţionate mai sus. Cu toate acestea, inculpata a primit banii pretinşi, în două tranşe, printr-un intermediar, astfel: suma de 720.621 euro a fost virată în contul unei societăţi controlată de Youness Amal Vanessa, exact în ziua în care Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a primit confirmarea oficială a aprobării documentelor respective (14.07.2011); restul sumei i-a fost înmânată inculpatei în numerar”, arată DNA, printr-un comunicat de presă.

CE ESTE DMT, DROGUL FOLOSIT?

N, N-Dimetiltriptamină sau scurt DMT este un  acronim  pentru dimetiltriptamină, o  substanță psihoactivă , mai precis un  halucinogen  din familia triptamintelor. Ea se găsește în anumite plante, și arbori cum ar fi  pinus , dar este și produsă natural în corpul multor mamifere, inclusiv în cel uman, prin intermediul  glandei pineale . DMT-ul poate fi și sintetizat și administrat în diferite metode, cea mai populară fiind fumatul. De asemenea, amestecul shamanic Ayahuasca, folosit în anumite triburi amerindiene din Amazon și nu numai, are ca substanță de bază DMT-ul și se administrează oral cu ajutorul unui inhibitor  MAOI .

DMT are o  structură chimică  asemănătoare  neurotransmițătorului   serotonină . Această substanță, deși secretată natural în corp, este ilegală în majoritatea statelor lumii.

În general această substanță produce puternice  halucinații  vizuale și experiențe interpretate de unii ca fiind de factură spirituală. În cazul în care substanța este inhalată experiența durează 5-15 minute. Efectele adverse ale adiministrării de DMT includ: creșterea concentrației de  hormoni  de creștere, creșterea ritmului cardiac și a presiunii arteriale, dilatarea pupilelor, secreție accentuată de  cortisolbetaendorfinecorticotropină .



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria