VIDEO „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine”/Un deputat PSD care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar este acuzat că a ameninţat un poliţist

VIDEO „Ajung eu la Bucureşti, am eu grijă de tine”/Un deputat PSD care şi-a parcat maşina în mod neregulamentar este acuzat că a ameninţat un poliţist

 Deputatul PSD Ilie-Răzvan Rotaru, din judeţul Botoşani, şi-a oprit maşina în mod neregulamentar în parcarea Aeroportului „Ştefan cel Mare” din judeţul Suceava. Parlamentarul s-a enervat cumplit când un poliţist i-a cerut să elibereze zona şi să prezinte actele maşinii. În loc să respecte indicaţiile, politicianul i-a făcut poze şi l-a ameninţat pe poliţist.

Criminalistul sucevean Bogdan Bănică a scris pe contul său de Facebook că incidentul provocat de deputatul Ilie-Răzvan Rotaru s-a produs în seara zilei de 31 decembrie 2019. Poliţistul a arătat că deputatul şi-a parcat maşina în mod neregulamentar în apropierea aerogării. Un coleg de-al criminalistului, care lucrează la aeroport, s-a apropiat de maşină şi i-a cerut şoferului să elibereze zona. „- Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal...Pe principiul "pe mine mă vezi, pe ăla nu", conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: - Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. Dragă domnule deputat ROTARU "gropitză în bărbitză", ca să fii un cocalar veritabil nu e suficient să ai lanţ de aur la gât şi să te cerţi cu un poliţist ce îşi face meseria. Îţi mai trebuie pantofi albi, ghiul pe deş't, şapcă firmată şi geacă de piele cu ţinte. E drept, poate le aveai în portbagaj, nu cunosc...”, a scris Bănică.

Sursa citată a arătat că deputatul care se afla la volan l-ar fi ameninţat şi înjurat pe poliţist. Momentul n-a fost filmat, dar Bănică susţine că poate fi probat cu martori.

”La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul (...) mai şi ameninţă poliţistul: "ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine". Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh...”, a scris criminalistul.

Din spusele lui Bănică, politicianul s-a ales cu o plângere penală pentru ameninţare/ultraj. Şoferul a primit o amendă de 2.240 de lei pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Başca permisul suspendat. ”La mai mare, boss, felicitări pentru cum respecţi legile ţării pe care şi tu (paradoxal) le-ai votat. Dacă nu erai deputat aş fi zis că eşti un tupeist nemernic, un exemplu de frustrare şi nesimţire ordinară. Dar din păcate eşti deputat”, a mai scris Bănică.

SURSA:  Adevărul.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am făcut ca Ceaușescu, am cumparat tot palierul”

2 „În toată istoria modernă a Europei nu a existat un urs care să atace și să-l mănânce pe om”

3 Impresiile unei românce care a locuit 5 ani în SUA, despre „visul american”: „După ce termini facultatea, devii imigrant și ești văzut mereu ca un imi…

4 VIDEO Sateliții arată cum China construiește o bază militară în munții Tadjikistanului, țară în care Rusia deține cea mai mare bază militară din străi…

5 Andrei Caramitru a găsit soluţia ieșirii din criză: „Tinerii să se angajeze de la 16 ani şi să muncim toţi până la 75 de ani”