VIDEO Al dracu' boșorog! Cristoiu se bagă în pat lângă premier și presupusa sa țiitoare, Elena Calistru

VIDEO Al dracu' boșorog! Cristoiu se bagă în pat lângă premier și presupusa sa țiitoare, Elena Calistru

Al dracu' boșorog! Cristoiu se bagă în pat lângă premier și presupusa sa țiitoare, Elena Calistru.

Premierul Florin Cîțu ar avea o ibovnică care lucrează la un ONG și se află în conflict de interese, a afirmat în editorialul său video de pe youtube jurnalistul și publicistul Ion Cristoiu.

A avea o iubită dacă ești demnitar și ai o relație, o ibovnică dintr-un ONG este un conflict de interese pentru că societatea civilă întruchipată de ONG-uri trebuie să fie o luptătoarea împotriva Guvernului. Păi dacă tu trăiești cu premierul, ți-o tragi cu premierul sau cu un ministru nu mai faci parte din societatea civilă, a afirmat Cristoiu.

Aberațiile lui Cristoiu, de la minutul 11.55:

 
Cine este țiitoarea premierului Cîțu
 
Oficial, premierul Florin Vasile Cîțu nu este căsătorit, dar, are o relație stabilă de mult timp cu o domnișoară din Vrancea.
 
Potrivit informațiilor Puterea.ro, partenera de viață a lui Florin Cîțu se numește Elena Calistru și este președinte și co-fondator al Asociației Funky Citizens.

Într-una dintre postările de pe internet se menționează că „Elena Calistru construiește instrumente de advocacy bazate pe cercetare și date concrete pentru a încuraja cetățenii să se implice în inițiative publice de responsabilizare a guvernării. Ea cere transparență instituțiilor statului, urmărește cum sunt distribuiți banii publici și transmite, pe înțelesul tuturor, mai departe aceste informații cetățenilor. Mai mult de atât, Funky Citizens este locul în care se întâlnesc tinerii și copiii, parte din misiunea organizației fiind creșterea unei noi generații de cetățeni implicați”.

Însă, partea cea mai interesantă a relației lui Florin Cîțu cu Elena Calistru constă în faptul că tatăl partenerei premierului, Doru- Sava Calistru este directorul executiv adjunct al Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranta Alimentelor Vrancea.

Iar, de când Florin Cîțu este premier, Doru Calistru când este enervat de către cineva la un pahar de vorbă, brusc le amintește celor prezenți cine este partenerul de viață al fiicei sale.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

3 Ziceau că e „stupidă și inutilă” / Priviți, vedeta ucraineană Akkerman, capturată de Rusia, a fost introdusă în dotarea Flotei ruse din Marea Neagră

4 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

5 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!