VIDEO AlegeriLocale2020/ AEP: Clip de informare privind măsurile de protecţie care trebuie respectate în timpul campaniei electorale

VIDEO AlegeriLocale2020/ AEP: Clip de informare privind măsurile de protecţie care trebuie respectate în timpul campaniei electorale

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a realizat un clip video de informare cu privire la măsurile de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor/întrunirilor/acţiunilor aferente campaniei electorale la alegerile locale din data de 27 septembrie.

"Cele două variante ale clipului video, una în limba română şi una în limba maghiară, ilustrează prevederile Ordinului comun al Ministerului Sănătăţii şi al Ministerului Afacerilor Interne nr. 1.484 din 28 august 2020 privind stabilirea unor măsuri de sănătate publică necesar a fi respectate pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor/întrunirilor/acţiunilor aferente campaniei electorale", se arată într-un comunicat al AEP transmis marţi AGERPRES.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...