VIDEO ALERTĂ Dragnea a anunțat la Galați SCOATEREA României din UE! A declarat RĂZBOI Olandei și Franței!

VIDEO ALERTĂ Dragnea a anunțat la Galați SCOATEREA României din UE! A declarat RĂZBOI Olandei și Franței!

ALERTĂ Dragnea a anunțat la Galați SCOATEREA României din UE! A declarat RĂZBOI Olandei și Franței! Sâmbătă a avut loc, la Galați, un nou miting PSD, care vine la două zile după cel de la Iași, unde social-democrații s-au confruntat cu o puternică contestare în stradă. Mitingul de la Galați, la care au participat și liderul PSD, Liviu Dragnea, și premierul Viorica Dăncilă, a fost dedicat lansării candidaților partidului la alegerile europene.

 Dragnea s-a lansat într-o cascadă de acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis și a liderilor europeni, într-un discurs cu puternice accente naționaliste și suveraniste. Liviu Dragnea a recurs constant la opoziția dintre Vest și Est, punând totodată problemele pe care le are guvernarea PSD-ALDE cu Bruxelles-ul pe seama succeselor economice ale Bucureștiului din ultimii doi ani.

Discursul lui Dragnea, de la minutul 25.30:

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea:

Astăzi, dragii mei, ținem Summitul PSD la Galați.

Noi suntem români, noi suntem europeni în toată țara. Suntem europeni acasă la noi, nmu numai în cele șase case furate de Iohannis la Sibiu.

Vreau să le transmitem de aici, cu multă căldură, toată dragostea noastră românească pentru românii de la Sibiu. Dar lui Iohannis îi spun: Iubim Sibiul dar îi urâm pe trădători, îi urâm pe vânzători. Așa cum a furat casele, a furat și Ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el.

A câștigat ceva România? A folosit acest Summit făcut cu bani mulți pentru campania lui electorală.

Și-a chemat stăpânii. Se plimba singur, dar nu era băgat în seamă. Asta e soarta slugilor.

Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru România, bătându-se pentru respectul cuvenit pentru români și țara lui. A profitat de faptul că a fost singur și a luptat împotriva României. A atacat guvernul țării lui, democrația, justiția, tot ce este mai bun.

L-ați auzit pe premierul Olandei cum a venit în România ca să ne jignească din nou. Ce s-a întâmplat în Olanda, unde sistemul bancar s-au spălat miliarde de euro? Aia nu este corupție? Și ce au făcut băncile? Au negociat cu procurorii.

Sau supărarea vine, cum spun unii, nu am de unde să știu dacă e adevărat, că supărarea vine că nu le-am vândut Portul Constanța.

L-am auzit pe președintele Franței că e îngrijorat. Și eu sunt îngrijorat că în fiecare zi mii de francezi sunt bătuți de jandarmi pe străzile din Paris.

De ce președintele României nu i-a pus la punct pe liderul Olandei și Franței? Pentru că este slugă.

Nicio legătură nu are intrarea în Schengen cu statul de drept.

De ce credeți că sunt supărați? Pentru că în doi ani de zile am avut producții-record și asta înseamnă mai multă marfă în Europa. Am mărit salariile medicilor. Medicii nu mai pleacă și mulți dintre cei plecați se gândesc să vină acasă.

De ce mai sunt supărați? Pentru că salariile mărite în fac pe românii plecați să nu mai accepte salarii de mizerie afară. Și forță de muncă calificată începe să plece de la ei și vin să ridice această țară.

Ați văzut poza cu Rareș Bogdan aplecat în fața lui Merkel? De la ăla așteptăm noi să se bată la Bruxelles?

Oriunde mergem ne urmăresc bătăuși. Ce au făcut ei când au guvernat: venin, dezbinare, înjurături. Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși. Aseară la Galați au fost găsiți bolovani, găsite bâte.

Iohannis vrea să conducă țara cu bâta.

Când am venit spre scenă, mai devreme, am vorbit cu un om de la Matca. Și mi-a zis că a venit special să dea mâna cu mine pentru programul de roșii.

Toată țara știe ce înseamnă comuna Matca, cum sunt roșiile de aici. Nu știu dacă sunt la fel de bune ca alea din Teleorman.

Dar o să vin odată cu roșii de la mine la dumneavoastră și facem un concurs. Dar și într-un caz, în altul, și ale mele, și ale dumneavoastră sunt mai bune decât cartoanele și rumegușul pe care-l găsim în magazine.

Pentru că vreau să mâncăm sănătos, vreau ca pe masă copiii noștri să aibă legume și fructe gustoase și sănătoase. Și vreau să vă spun, mâine la 10 jumate o să fiu pe TVR, cu domnul Daea, la Viața satului. Și acolo o să vă spun cum extindem programul de tomate.

Pentru că alocăm bani și mai mulți, alocăm bani și pentru încălzirea serelor, pentru că vreau să acoperim și lunile de iarnă cu tomate românești. E greșit că vrem asta?

E greșit că noi forțăm investiția în sistemul de iriganții? așa cum spunea Carmen Avram mai devreme, zeci de ani nu s-au mai irigat aceste ogoare. Milioane de hectare vor începe să fie irigate.

Asta înseamnă producție mai mare și le pare rău, le pare rău pentru că ei hotărâseră să îi facă acestei țări să nu mai producem, ci doar să consumăm.

Să ne angajăm la ei, să ne vindem și sufletul și să nu mai avem nicio voce. Doar să stăm cum stătea Rares Bogdan joi, cu capul plecat. Asta pregătesc ei pentru România.

Un partid mare îi deranjează. Numai partidele mari pot face lucruri mari pentru țara lor. Ei ce vor? Partidulețe mici, pe care să le domine, pe care să le despartă, pe care să le conducă serviciile.

USR, PNL au votat împotriva propriei țări. Fiecare europarlamentar din fiecare țară luptă pentru țara lui. Ăștia sunt oameni fără patrie. Acești nemernici l-au folosit pe Iisus Hristos în toate felurile. Haideți la vot pe 26 mai, să câștige România, PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria