VIDEO Alexandru Rafila, probleme de respirație în conferință de presă la PSD

VIDEO Alexandru Rafila, probleme de respirație în conferință de presă la PSD

Medicul Alexandru Rafila a avut, marți, probleme de respirație în timp ce prezenta, la sediul central al PSD, planul partidului pentru gestionarea pandemiei de COVID-19 în România.

Rafila a purtat mască de protecție în timpul conferinței de presă, însă a vorbit cu dificultate în prima parte a prezentării și a spus că are „o lipsă de aer”.

El a băut apă de câteva ori.

„Îmi cer scuze pentru o prezentare care nu a fost tocmai în ritmul potrivit, dar suntem destul de mulți în această sală”, le-a spus Alexandru Rafila la un moment dat jurnaliștilor prezenți.

Sorin Grindeanu, prezent la conferința de presă, i-a propus la un moment dat să continue prezentarea în altă zi, însă Rafila a spus că nu are nicio problemă și că s-a adaptat, dar este foarte cald în sala de briefinguri a PSD. Este sala în care i s-a făcut rău într-o conferință de presă și președintelui partidului, Marcel Ciolacu. „Atunci va trebui să ținem prezentările în altă sală”, a spus Rafila.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale