VIDEO Alice Cooper despre efectele pandemiei: ''Mi-e dor de ritmul turneelor''

VIDEO Alice Cooper despre efectele pandemiei: ''Mi-e dor de ritmul turneelor''

Cântăreţul american de muzică rock Alice Cooper a declarat că îi este dor de ''ritmul turneelor'' în perioada pandemiei de coronavirus, informează DPA.

''Am făcut o pauză de un an şi am petrecut mult mai mult timp cu cei patru nepoţi ai mei'', a declarat muzicianul în vârstă de 73 de ani în cadrul unui interviu acordat pentru DPA.

''Cu toţii trăiesc în Arizona şi îi văd tot timpul, dar sunt obişnuit să fiu în turneu cel puţin şapte sau opt luni. Mi-e dor de ritmul turneelor - trebuie să te dezobişnuieşti ca şi cum ai renunţa la un drog'', a spus artistul.

Alice Cooper, cu o carieră de peste cinci decenii în industria muzicală, se pregăteşte de lansarea, pe 26 februarie, a unui nou album, intitulat ''Detroit Stories'', şi speră că vaccinarea populaţiei va face posibilă reluarea turneelor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani