VIDEO Alina Pușcău nu a fost niciodată îndrăgostită

VIDEO Alina Pușcău nu a fost niciodată îndrăgostită

Alina Pușcău recunoștea, de curând, că niciodată nu a fost îndrăgostită. Vedeta a oferit un interviu pentru Ego.ro , în care a vorbit despre acest aspect, susținând că a avut câteva relații toxice de-a lungul timpului. Ea consideră că în respectivele momente nu se iubea atât de mult cum o face acum.

Alina Pușcău, despre legăturile amoroase

Actriță talentată și model international de succes, Alina Pușcău nu mai are nevoie de prezentare. Vedeta ne-a vorbit despre faptul că, de-a lungul timpului, a trecut prin câteva relații toxice. Ea și-a dat seama, ulterior, care era motivul pentru care se lovea de probleme în viața amoroasă:

“Trecând prin niște relații toxice în care nu m-am simțit eu, m-am simțit într-o emoție de umilință. Cred că nu am avut respect pentru mine și nu mă iubeam atât de mult încât mă aflam în situațiile respective. Mi-am dat seama că trebuie să lucrez la mine și să înțeleg ce se întâmplă cu mine ca să nu mai atrag oamenii respectivi și să îmi dau seama de ce acești oameni au venit în viața mea. Mi-am dat seama că omul vine în viața ta ca să te vindece.”

“Dacă nu ești vindecată, nu poți să îl vindeci nici pe celălalt”

Alina Pușcău a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, dar drumul său nu a fost întotdeauna roz. Vedeta și-a dorit să se cunoască mai întâi pe ea. Aceasta și-a dat seama că este important să existe iubire și respect de sine înainte de orice relație amoroasă:

“De mică am fost plecată, am avut succes, am plecat de la 14 ani. Mi-a fost foarte greu, nu am avut nici familia cu mine. Am vrut să lucrez la mine și să ajung în punctul în care să mă cunosc, să știu cine sunt. Chiar am întâlnit pe cineva și i-am spus: “Vreau să fiu cu tine, dar vreau să lucrez la mine întâi!”. Dacă nu ești vindecată, nu poți să îl vindeci nici pe celălalt. Dacă nu te respecți, cum poți să îl ajuți pe celălalt, să îl respecți, să ai grijă de el? Nu te cunoști pe tine. Când începi o relație, este mai ușor să te pierzi pe tine decât să îl pierzi pe celălalt. În general, te pierzi pe tine, dar te lași pierdută în relația aia.”

Prin ce momente grele a trecut

Mai mult, ea a punctat că a trecut prin momente grele de-a lungul vieții, însă acum apreciază și clipele dificile, ținând cont că au ajutat-o să ajungă unde se află în zilele noastre:

“Având de mică succes, am vrut mai mult de la viață, de la mine, am vrut să mă cunosc și să știu care este scopul meu în lumea aceasta. Am avut o copilărie nu foarte ușoară, dar apreciez tot prin ce am trecut. Dacă nu aveam părinții aceștia, poate nu ajungeam în punctul acesta, nu eram persoana care sunt astăzi și nu înțelegeam foarte multe lucruri. Acum că înțeleg, îmi este mai ușor, onorez părinții, apreciez oamenii din jur. Nu iau nimic personal.

Toată lumea trece prin lucruri care sunt dificile în viață, dar, dacă le înțelegi, înțelegi oamenii și te cunoști pe tine, nu mai iei nimic personal. În sufletul nostru, suntem suflete bune și curate. Și părinții la fel. Dar dacă nu lucrezi la tine nu poți să ai o relație serioasă sau să îți faci o familie. De asta apar foarte multe divorțuri, mulți nu au timp să lucreze la ei sau nici nu vor.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu