VIDEO Ambasadorul SUA aplaudă eșecul referendumului: Este exprimarea poporului român pentru toleranță

VIDEO Ambasadorul SUA aplaudă eșecul referendumului: Este exprimarea poporului român pentru toleranță

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a lăudat joi eșuarea referendumului din 6 și 7 octombrie pentru revizuirea Constituției în privința redefinirii familiei drept căsătoria exclusivă între un bărbat și o femeie, relatează  G4Media.ro .

”Rezultatul referendumului de sâmbătă și duminică a fost exprimarea poporului român pentru toleranță și împotriva intoleranței. Ceea ce este foarte bine”, a spus Klemm, aflat la Sighetu Marmației, în vizită la Casa Memorială Elie Wiesel.

 

Întrebat de jurnaliști dacă este importantă pentru poporul român continuarea luptei anticorupție, Klemm a răspuns afirmativ.

”Statele Unite sprijină de foarte mulți ani lupta anticorupție din România. Anul trecut, în cadrul vizitei pe care Klaus Iohannis a făcut-o la Casa Albă, președintele Trump l-a lăudat pe el și poporul român pentru lupta împotriva corupției și a spus că America va sprijini întotdeauna lupta anticorupție”, a subliniat ambasadorul SUA la București.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro