VIDEO Andreea Bălan, aproape dezbrăcată într-o filmare care aprinde imaginația

VIDEO Andreea Bălan, aproape dezbrăcată într-o filmare care aprinde imaginația

Andreea Bălan a făcut senzație pe rețelele sociale cu o apariție de neuitat într-o rochie provocatoare. Concurenta de la America Express a îmbrăcat o ținută cu decupaj îndrăzneț în zona bustului.

Filmulețul îndrăzneț a acaparat rapid atenția fanilor. Rochia cu decupaj generos în zona bustului la care a apelat artista nu a trecut neobservată. Mai mult decât atât, internauții i-au transmis vedetei că se îmbracă din ce în ce mai sexy de la o vreme.

Piesa vestimentară i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special decolteul amplu, silueta de invidiat și picioarele subțiri. Andreea Bălan și-a asortat rochia cu un machiaj discret, bijuterii strălucitoare, o coafură elegantă și o pereche de pantofi cu toc înalt.

Videoclipul a generat mai bine de 9 mii de like-uri și o mulțime de mesaje din partea prietenilor virtuali.

„Pot să spun că te ador! Ești minunată!”, „Îți stă foarte bine cu această rochie!”, „Doamne, deci ești minunată!?” sau „Wow, ești sexy rău!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante