VIDEO Andrew Tate: „Mi-am cumpărat 10 Bugatti noi”

VIDEO Andrew Tate: „Mi-am cumpărat 10 Bugatti noi”

Andrew Tate a publicat, luni, un videoclip pe contul său de Twitter, în care anunță că și-a cumpărat 10 Bugatti noi, după ce autoritățile au ridicat mașinile celor doi frați milionari, relatează stirileprotv.ro .

„Mi-au percheziţionat casa şi mi-au luat toate maşinile, aşa că mi-am cumpărat 10 Bugatti noi”, a scris, ironic, Andrew Tate pe contul său de Twitter.

Mașinile de lux ale fraților Tate, ridicate și puse sub sechestru

Numeroase limuzine, printre care Ferrari, Rolls Roys, Lamborghini, Porsche, Mercedes și Aston Martin, au fost duse într-un depozit secret al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate până la finalul procesului. Prima mașină urcată pe platformă a fost un Rolls Roice Wraith, în valoare de 380.000 de dolari, cu volanul pe dreapta. De un albastru intens, bolidul, cu care Andrew Tate se afișa și pe rețelele sociale, iese ușor în evidență. Au urmat un BMW X6, un Mercedes GLE și un Mercedes V Class. Desfășurarea forțelor de ordine a fost impresionantă.

Mașinile de lux ale fraților Tate au fost ridicate în prezența procurorilor. Au fost prezenți însă și mascații de la Jandarmerie, polițiști de la Rutieră și polițiști locali.

Milionarii și-au luat adio temporar și de la un BMW M5 Sport Competition, în valoare de peste 100.000 de dolari, dar și de la un Porsche Carrera, un Lamborghini Huracan, două Ferrari, un Aston Martin și un Mercedes S 63 AMG.

Frații Tate dețin în România un adevărat parc auto estimat la aproximativ trei milioane de euro. Procurorii au pus sechestru pe 15 mașini de lux, aceleași cu care britanicii se mândreau în videoclipurile de pe internet.

Frații Tate, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu

Pe 1 aprilie, Andrew și Tristan Tate au schimbat celula Arestului Central cu liniștea și confortul casei lor din Voluntari. După trei luni petrecute după gratii, judecătorii au decis să-i lase în arest la domiciliu. De aceeași măsură se bucură și presupusele lor complice. Cei patru sunt acuzați de trafic de persoane, viol și grup infracțional organizat. Milionarii au fost conduși în Voluntari de avocatul lor. Acesta a reușit să convingă instanța că Andrew și Tristan Tate nu reprezintă un pericol social.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...