VIDEO Animaţia ''The Croods: A New Age'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

VIDEO Animaţia ''The Croods: A New Age'' se menţine pe primul loc în box-office-ul nord-american

Comedia de animaţie "The Croods: A New Age", produsă de Universal Pictures şi DreamWorks, s-a menţinut pe primul loc în box-office-ul nord-american cu încasări de 1,7 milioane de dolari obţinute din 1.913 cinematografe de vineri până duminică, în cel de-al treisprezecelea weekend al său de proiecţii, informează Xinhua.

Potrivit cifrelor publicate de compania Comscore, acest film a ajuns la încasări de 50,8 milioane de dolari în America de Nord şi de 154 de milioane de dolari în box-office-ul global. Este pentru a cincea oară când pelicula s-a clasat în fruntea box-office-ului nord-american, după ce petrecut deja trei săptămâni consecutive pe prima poziţie după debutul său din noiembrie şi a revenit apoi în mod surprinzător pe primul loc în urmă cu două weekenduri.

Acest film, ce marchează debutul în lungmetraj al regizorului Joel Crawford, a avut un buget de producţie de 65 de milioane de dolari şi beneficiază de colaborarea unor actori celebri pentru asigurarea vocilor personajelor sale, precum Nicolas Cage, Catherine Keener, Emma Stone şi Ryan Reynolds.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...