VIDEO Antena 3, o nouă manipulare ordinară: „Strada cere demisia lui Kovesi”

VIDEO Antena 3, o nouă manipulare ordinară: „Strada cere demisia lui Kovesi”

Antena 3, o nouă manipulare ordinară: „Strada cere demisia lui Kovesi”. Televiziunile de propagandă ale PSD, Antena 3 și Romania TV, au prezentat informații false sau vădit exagerate despre protestul organizat de Liviu Pleșoianu și fostul ofițer SRI, vândut penalilor, Daniel Dragomir  în fața Palatului Cotroceni.

În jur de 100 de persoane, în mare parte pensionari, s-au strâns sâmbătă după amiază in fata Palatului Cotroceni pentru a protesta fata de sustinerea pe care presedintele Iohannis o acorda sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestul a fost transmis in direct de Antena 3 si Romania TV, care au incercat sa dea manifestatiei o amploare exagerata.

„Strada cere demisia lui Kovesi”, a titrat Antena 3 pe burtiera. La Romania TV, cei cateva zeci de manifestanti au devenit sute.

Iată realitatea de la fața locului:





Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...