VIDEO Arafat: Au fost trimise două echipe de sprijin la Arad şi Hunedoara

VIDEO Arafat: Au fost trimise două echipe de sprijin la Arad şi Hunedoara

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a anunţat sâmbătă că au fost trimise două echipe "de sprijin" la Arad şi Hunedoara, pentru a veni în sprijinul autorităţilor locale în contextul pandemiei de coronavirus.

"În ultima perioadă am acţionat pe două paliere: unul pentru a veni în sprijinul colegilor care au nevoie de consultanţă, au nevoie de colegi care să vină să vadă din afară să vadă ce se întâmplă, sfaturile necesare pentru a repune situaţia pe un făgaş cât mai aproape de normal în aceste condiţii. Aici vorbesc despre Arad, Hunedoara unde au fost trimise de ieri dimineaţă (vineri - n.r.) două echipe constituite din medici de la Institutul Naţional de Sănătate Publică - medici epidemiologi de la Centrul din Timişoara. Doi s-au deplasat la Arad, doi la Hunedoara. Doi medici anestezişti reanimatori militari de la Spitalul Militar Timişoara, Spitalul Militar Craiova şi doi colegi de la serviciile de urgenţă UPU SMURD Timişoara, UPU SMURD Craiova. Misiunea pe care o au colegii este să vină în sprijinul autorităţilor", a detaliat Arafat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul MAI.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro