VIDEO Arafat: Nu ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel

VIDEO Arafat: Nu ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, vineri, referindu-se la românii care vor dori să plece în concediu în perioada următoare, că în hoteluri vor fi cazate doar persoanele care au certificat verde, respectiv sunt vaccinate sau au trecut prin boala COVID - 19.



După şedinţa de Guvern, Raed Arafat a fost întrebat de jurnalişti ce sfat le dă românilor care vor dori să petreacă concediul în perioada următoare, având în vedere zilele libere de Sfântul Andrei şi 1 Decembrie.

"Dacă îi primesc alte ţări! (...) Părerea mea este că cel mai bine acum este să stăm unde am fost - pentru că, atenţie, ce n-am zis: şi la unităţile de cazare vor trebui să fie prezentate certificatele verzi, inclusiv în hoteluri. Nu test. Adică, e clar: n-ai certificat de vaccinat sau de trecut prin boală, nu poţi să te cazezi în hotel. Şi asta cred că este aplicat deja în foarte multe ţări din Europa. Eu am văzut acest lucru mergând la o şedinţă la Ljubljana, la Preşedinţia slovenă, şi primul lucru care s-a cerut la hotel, la cazare, a fost certificatul verde. Adică, nu suntem singurii care aplicăm astfel de reguli la acest moment", a explicat Arafat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...