VIDEO Așa arată o femeie bătută cu vătraiul, sâmbătă, de un polițist care a vrut, beat, s-o și violeze!

VIDEO Așa arată o femeie bătută cu vătraiul, sâmbătă, de un polițist care a vrut, beat, s-o și violeze!

Așa arată o femeie bătută cu vătraiul, sâmbătă, de un polițist care a vrut, beat, s-o și violeze! 

O femeie din orașul Potcoava (Olt) acuză un polițist din localitate că a bătut-o cu pumnii, cu picioarele și cu vătraiul și a amenințat-o că o îngroapă în grădină. Ea a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare pe un pat de spital, fiind desfigurată. Poliția Olt a anunțat că a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și a fost dispusă cercetarea prealabilă în cazul polițistului.

Potrivit Poliției Olt, polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, de o femeie de 49 de ani din orașul Potcoava că este bătută de o persoană a cărei identitate ar fi refuzat să o furnizeze, potrivit Mediafax.

"Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și au identificat apelanta la locuința unui bărbat, iar pe fondul consumului de alcool și al unor discuții în contradictoriu, femeia a fost agresată. Cei doi se cunoșteau, femeia mergând la locuința respectivă de bunăvoie. Bărbatul este agent în cadrul Poliției orașului Potcoava și era în concediu de odihnă, la locuința sa”, au declarat reprezentanții Poliției Olt.

Ei spun că a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și a fost dispusă cercetarea prealabilă în cazul polițistului, "pentru comportarea necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, care aduce atingere onoarei, probității profesionale a polițistului sau prestigiului instituției".

Ce spune femeia agresată

Femeia a descris incidentul într-un mesaj video pe o pagină de Facebook, unde au fost postate mai multe fotografii în care se poate vedea cum are fața plină de vănătăi.

Ea susține că a fost chemată la locuința polițistului pentru a-i zugrăvi casa, iar acolo a fost lovită de acesta cu pumnii, cu picioarele și cu vătraiul și a fost amenințată că va fi îngropată în grădină.

"Prima dată m-au chemat la el să-i spun cât îi iau de cameră dacă-i dau cu lavabilă și pe urmă a tras de mine, mi-a rupt hainele. M-a luat la bătaie cu pumnii. (...) A vrut să aibă relații cu mine. A tras de mine, mi-a dat cu picioarele, cu pumnii, cu vătraiul, a vrut să mă taie cu cuțitul. (...) Mă rugau să beau și eu am spus că nu beau și m-au stropit cu coniac și cu bere. A început să strige în gura mare că el mă omoară cu mâna lui, că de la el din casă nu mai scap decât cu picioarele înainte sau moartă și îl trimitea pe cumnatul meu să facă groapă în grădină, că mă îngroapă în grădină”, susține femeia.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…