VIDEO Așa arată și vorbește un BOU pesedist

VIDEO Așa arată și vorbește un BOU pesedist

Așa arată și vorbește un BOU pesedist. Deputat PSD, supărat pe marile puteri și certat cu limba română: „Românul nu este mai inferior ca voi”. Un deputat PSD este supărat pe marile puteri europene, dar și, ca orice bou PSD, certat cu limba română. Nemulțumit de raportul pe justiție, Cătălin Rădulescu le transmite străinilor că „românul nu este mai inferior” ca ei. Adjectivul „inferior” nu are, însă, grade de comparație.

 

„Ne-am săturat ca să fim trataţi inferior de către nişte străini. Românul nu e nici sclavul vostru, nu este nici mai inferior (sic!) ca voi. Cred că trebuie făcut acum front comun. Toate ţările astea care sunt nedreptăţite - inclusiv Italia, Spania, Ungaria, Cehia, Polonia - să facă front comun și să arate câtorva ţărişoare că nu le pot numi ţări - Germania, Franța , Olanda, Austria , să le arate că majoritatea în comunitatea europeană e invers”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Tot azi, Proasta României a făcut o confuzie între „predilecţii” şi „predicţii”, în declaraţia de dinaintea şedinţei de Guvern de joi.

Astfel, referindu-se la date ale INS, ea a spus că „sunt date oficiale care arată faptul că Guvernul a avut dreptate şi care infirmă, cu argumente incontestabile, predilecţiile opoziţiei, aşa-zişilor analişti sau, mai grav, a unor instituţii publice”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…