VIDEO Așa arată „succesul” Rusiei în Ucraina...

VIDEO Așa arată „succesul” Rusiei în Ucraina...

O dronă ucraineană, care a zburat pe teritoriul Rusiei, a descoperit un „cimitir” de echipamente militare ruseşti în regiunea Belgorod, la aproximativ 7 km distanţă de graniţa cu Ucraina. Pe reţele de socializare a fost publicat ieri un material video mai puţin obișnuit, care arată un adevărat cimitir de echipamente militare ruseşti în orașul Biriuch din regiunea rusă Belgorod. Acestea nu sunt imagini surprinse din satelit, ci sunt parte dintr-un material video de la o cameră montată pe o dronă. Cu toate acestea, pentru a face o astfel de înregistrare, o dronă ucraineană a trebui să survoleze teritoriul Rusiei de la graniţa cu Ucraina.

Imaginile au fost surprinse cu ajutorul unei drone de recunoaștere Leleka-100 care a reuşit să intre în spaţiul aerian de deasupra teritoriul Rusiei, în apropiere de punctul de control rusesc din Verigovka, potrivit publicaţiei ucrainene Military.

Imagini ale bazei de echipamente rusești, care au fost realizate pe 11 septembrie, au fost publicate pe canalul YouTube „Unitatea Forțelor Terestre” a armatei ucrainene.

Baza este situată în regiunea Belgorod din orașul Biryuch care se află la 7 kilometri de granița cu regiunea ucraineană Harkov.

După cum se poate observa în imagini, periferia orașului Biryuch a devenit un mare "cimitir" de vehicule blindate care nu mai pot fi restaurate.

De asemenea, putem observa că aici militarii ruşi au aud sisteme de artilerie autopropulsate distruse, tancuri, transportoare blindate, sisteme de apărare antiaeriană și multe altele echipamente militare.

Baza servește, de asemenea, la repararea echipamentelor avariate - militarii ruşi folosind probabil unele piese de la echipamentele distruse. Armata rusă se străduiește să repare miile de vehicule militare avariate în războiul sângeros purtat de Kremlin în Ucraina.

Potrivit celui mai recent raport a echipei de analişti militari ai blog-ului Oryx, Rusia a pierdut în Ucraina peste 8.000 de vehicule militare de diferite tipuri, inclusiv 1505 tancuri și 1757 de vehicule de luptă pentru infanterie.

Este demn de remarcat faptul că acesta nu este primul "cimitir" descoperit de echipamente rusești. În luna aprilie a acestui an, dronele de recunoaștere ucrainene au zburat pe teritoriul Rusiei și au găsit un cimitir cu echipamente distruse ale armatei ruse lângă satul Holovchino, regiunea Belgorod.

De asemenea, în Peninsulă Crimeea, aflată în prezent sub ocupaţie rusă, în apropiere de orașul Dzhankoy, rușii au creat un "cimitir" cu echipamente militare distruse. SURSA: defenseromania.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mariana Moculescu s-a pozat aproape goală, într-o poziție sexuală! Cică e bonus pentru fani....

2 VIDEO Planeta sexuală Moldova / Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

3  Vlăduța Lupău, știți, aia despre care a întrebat Florin Călinescu ce a întrebat...

4 VIDEO Andreea Tonciu, umilită pe stradă de o tânără fără complexe

5 „Iubiți români, iubiți străini, nu conta, amanți să fie…” / Femeia asta e nimfomană?